星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[管理投诉] 投诉社长

ken200 发布于2022-3-21 12:18 4109 次浏览 84 位用户参与讨论   [复制分享主题]
https://www.gomicx.net/thread-89996-1-1.html?_dsign=24fc3ee0
/ L8 o/ a0 |6 U( q, \' {4.禁止呃帖,例如:同一主題內自言自語連續回覆(3帖以上,含3帖), f2 m% d5 c  a1 C- o1 Z& c. O6 M( o2 I3 W6 I: {
在帖子裡面自言自語連續回覆三帖或以上者也被視為惡意灌水處理這個時候就會被扣除一次性20星夢。情節嚴重者,累計一定次數後有機會進行禁言、禁止訪問。(具體視乎,遇到的環境作出判斷)。
) v0 t- g8 g) s' ?. \# @& f
' W8 o1 g! D: a7 D' Q" q/ l, Z: r
请给一个合理的解释,还有很多红包贴也有很多超过两次以上的,你就扣我,真不公平。) @- @& z4 U& W3 e% _4 Z9 e1 h
/) f* C& c& W- \' |5 p5 v
" t0 `% `/ W8 x& W8 Y# x
. G9 Q( H% J5 K" z% Z7 h# Z+ L

已有(84)人评论

shiraishi 发表于 2022-3-21 12:39:19 | 显示全部楼层
人地可能系回复别人,唔系自然自语

ken200 发表于 2022-3-21 12:44:13 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2022-3-21 12:39
" Z0 V7 m" C3 I3 B& u, ^人地可能系回复别人,唔系自然自语
. q# Z7 n0 p' g, W0 r
随便,我都无所谓了。

Kiver 发表于 2022-3-21 12:56:32 | 显示全部楼层
在我的处理标准里,没有一贴出问题

Kiver 发表于 2022-3-21 12:59:31 | 显示全部楼层
楼主,搞清楚我处罚的理由,
4 T1 S& }- \2 Y& z! ^0 x1 C9 Z, t我的理由根本不是连续回复贴子的问题

rantarou 发表于 2022-3-21 13:42:23 | 显示全部楼层
楼主应该系搞错左,一般楼上既姐姐系唔会搞错既,我都被扣过分,开始都唔理解,但系慢慢同坛友交流之后就理解点解被扣了,以后注意D就得了

Kiver 发表于 2022-3-21 13:51:06 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-3-21 13:42( a* U1 }+ y1 Y
楼主应该系搞错左,一般楼上既姐姐系唔会搞错既,我都被扣过分,开始都唔理解,但系慢慢同坛友交流之后就理 ...

: h: M6 g1 A  r5 v3 j5 L你都厉害啦,几日就冲到4位数的星梦

rantarou 发表于 2022-3-21 13:59:55 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-21 13:51
: `7 X) H1 F0 ?# [1 m4 B' R你都厉害啦,几日就冲到4位数的星梦

# g) z' X1 H( j我都估唔到数住回都会踩界,以为过左1日就可以跟住自己楼下回复,唔理解规则

Kiver 发表于 2022-3-21 14:05:11 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-3-21 13:599 [% \# E9 N: G+ G( u
我都估唔到数住回都会踩界,以为过左1日就可以跟住自己楼下回复,唔理解规则 ...

- E+ A9 S8 b/ a4 |! o% P何必要数住来回,或隔天回9 k% Z3 E& M6 |1 v. a
( L$ _! e% n6 p# \" }
正常讨论和为刷星梦的回复,我们会去判断

rantarou 发表于 2022-3-21 14:08:02 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-21 14:05
5 \" g+ f# p3 ^' _何必要数住来回,或隔天回
3 d1 l& E! F5 C" e* H& V' }5 E6 D: M" v) y, y8 X, x6 ~6 G
正常讨论和为刷星梦的回复,我们会去判断 ...

/ v$ f- {6 F0 p' m我唔系几识讲乜野,所以都冇谂住引用,仲有呢个系我注册既第二个论坛,唔系几识玩论坛,仲有你搞到我现在都唔敢刷『 动 漫 涂 鸦 墙 』

Kiver 发表于 2022-3-21 14:21:52 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-3-21 14:08
" b/ `% r+ V: Z7 }+ q我唔系几识讲乜野,所以都冇谂住引用,仲有呢个系我注册既第二个论坛,唔系几识玩论坛,仲有你搞到我现在 ...

( X' i* A; a* J/ X9 t3 a( p) O& v* y* N7 {) }6 Y/ b$ w! H8 g

% U$ E/ ~2 R, h1 i& y使吾使甘惊啊
( j( y, @% Z8 v6 f0 a' U- v# H5 D% Z, f) U+ J4 g- p
* M. h' |, W  w2 N' ^7 G  D
. w+ ?; O- b  q9 t/ L
甘多星梦,吾怕做多几次风险实验啦

rantarou 发表于 2022-3-21 14:26:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-21 14:21( {; g* E- O/ Y0 [1 f8 m
使吾使甘惊啊

" }# N/ h& T! l; {1 }你就想,你扣分扣得好狼,一下就冇左一半星,仲有我上班偷鸡先回复到架,冒险赚黎既星就咁冇左,好心痛架中午冇训觉水楼,但系好似冇乜人水