[每日闲聊] 一个垃圾游戏公司同代理 戏谷 真名叫做谷气 黑谷同垃圾谷

熊子 发布于2022-1-9 18:54 785 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我今天起身只係掛机钓鱼 弹佐之后重上 就出现伊个: `1 d. F: I9 t; t9 R0 ^! A
$ H4 ]; ^6 e5 q$ |  n
+ e! f: Z, l+ ~

- Y- c7 X2 \; d  t/ x去線上客服一直話系統忙碌 唔比人sd野過去 真好笑 今日就講下佢地做過偉大事跡比大家知    % [' `8 W" r9 T5 E/ J) u
+ W% B; Y& C, N, p9 ~9 g  a: M
垃圾谷既ser係薯仔ser 過一段時間會全體死ser 彈機 前幾日垃圾谷夜晚11點左右全世界死ser彈機 " _8 S: a$ s  Y4 |7 G, t

" B7 B: L7 h: F# m) U: o原因係佢地趕住收工山錯ser (群組有線人話 同打去問) 韓跑原代理 無課金買點既可以易入手
5 M' c) R' Z3 a; H5 _9 {7 r" M: j
$ ?$ n. V2 a  q6 E7 ?到垃圾谷代理後就要課金比點買 例如 本來活動打完會有貢獻點數可以換金幣去抽蛋/換野
/ M9 n0 `( b+ U: D2 m
) v8 H- `/ Y9 V- C! D伊加直接收埋金幣只出商店金幣袋 唔想比錢要既每日完成任務拎金幣 ! v0 H/ G- [7 `6 E% k1 Z; G
9 v! _& z. r& i; S8 G+ f2 ~- n6 Q
同埋能力最高上限17最高速度 直接放係vip店賣 對微課玩家唔公平 同直接講窮鬼唔好玩冇分別 # k9 e+ r; q; Q$ a& K( L

9 w" g1 K5 ~; U% k  L" R' H3 ?呵呵 我伊加講既唔係講笑 如果垃圾谷唔補償我既損失我直接退跑 我跑名叫流歌羽月% ]1 R% w4 W; `6 r
  }+ A! c  h" P
如果唔信大家可以裝跑上去排行榜搵我 伊個月內有冇上 我伊加努氣度係那由他%/ Q$ [( S& [3 a0 @8 b- y0 a

已有(7)人评论

十月围城 发表于 2023-6-2 13:59:27 | 显示全部楼层
这个游戏没玩过。

912rda 发表于 2022-1-12 03:04:31 | 显示全部楼层
唉 佢依家都係靠啲人外掛課金爲主

shiraishi 发表于 2022-1-10 19:26:53 | 显示全部楼层
熊子 发表于 2022-1-9 19:23
# b* R" V4 s4 m6 v  x$ C主要係 佢伊加有每日任務同登入系統簽到活動
+ N6 R" U" x" G1 C6 C/ `- z, z" s' u9 d& M
每日任務我做完但冇收到就比佢封能佐 簽到活動都係 ...
' b) c5 ?+ s- h1 f# |6 @4 c
咁就太嫐啦

dai69 发表于 2022-1-9 23:35:07 | 显示全部楼层
两边都见到

动漫哥哥 发表于 2022-1-9 22:00:33 | 显示全部楼层
没玩过这游戏

熊子 发表于 2022-1-9 19:23:47 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2022-1-9 19:20
3 [! [" b! ?6 v2 M& I2 |点解咁唔顺气?

/ D) j; [# ]; @主要係 佢伊加有每日任務同登入系統簽到活動
- j; v4 y$ t; H" ^
! X0 L$ B9 ?6 o- D( Z' a0 {: t每日任務我做完但冇收到就比佢封能佐 簽到活動都係

shiraishi 发表于 2022-1-9 19:20:54 | 显示全部楼层
点解咁唔顺气?