[每日闲聊] 超三发来的贺电

Kiver 发布于2021-4-5 19:23 13761 次浏览 227 位用户参与讨论   [复制分享主题]
为了完美演绎超三这个名字
7 ^' p' E5 X6 X9 s
7 y) s9 j" o0 D, o  a) ]共奖励30个名额,单次30星梦,每人最多3次,中奖率30%
! R$ f& O+ Z9 P! r& I7 _5 B4 [
0 J9 s0 D; C' n+ p7 {& M% H7 Z

已有(227)人评论

chrisrex 发表于 2021-4-5 19:27:04 | 显示全部楼层
多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系,系吸引多啲麻甩佬有为青年嚟论坛走动下

评分

mkdi + 100 恭喜曬超三歸位

Kiver 发表于 2021-4-5 19:28:40 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:27% F" i! s* q( x: A% f' K
多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系 ...

. ?' R+ v  h& e- G; K5 X好似是用我的私人星梦来发的!!

Kiver 发表于 2021-4-5 19:29:31 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:279 ^+ D" [# y2 b' H
多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系 ...
/ P8 p9 V4 z) Y: C6 k
甘都俾你留意到老米升左?

Kiver 发表于 2021-4-5 19:29:58 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:27+ l7 V4 k/ c/ Z, K) E5 B

- X4 n; W7 I, a) W点解我吾记得你在粤漫社之前是店长的!!!

Kiver 发表于 2021-4-5 19:31:44 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:27; R# I2 p; o, e
; |: t$ J, _4 P! c5 O
吸引多D人,! g, o( [8 G$ g" R# ?: n5 o% U2 t( ?

( m# Q! U" s, O* V' S9 h都要你超三,记得经常能量满满甘发威先得伽

mkdi 发表于 2021-4-5 19:31:47 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:27$ T6 W; r5 I, F/ J

% _3 U3 o5 W# V  L  x' I恭喜曬超三歸位(店長之位)啦!咁樣,就人齊啦!( ~7 }0 W0 Z" E1 k
( z3 m- `/ W* j
唔知道,超三會唔會都升為街長呢!?非常期待

mkdi 发表于 2021-4-5 19:32:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:29) P7 f4 b5 i9 r: N
点解我吾记得你在粤漫社之前是店长的!!!
, Y  ?) X. e8 d# f' j2 K# u
會唔會,升級為超三街長呢!?咁樣,就有四個啦

Kiver 发表于 2021-4-5 19:33:29 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 19:32. [& S$ ?4 y2 ]; H% k, o
會唔會,升級為超三街長呢!?咁樣,就有四個啦

! q3 E$ y. [" o, U. n多些店长的时候再决定, i; z1 G. k& @2 @1 Y" ^

/ v$ X8 Q1 Z: r  C  C不然只有街长而没有店长了!!

mkdi 发表于 2021-4-5 19:34:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:33
+ e+ p+ X/ Q* q0 C多些店长的时候再决定
4 K" p+ [9 `. d; A) h
8 C: A2 S# Z9 A  Y& {不然只有街长而没有店长了!!
6 X* i  n$ T. z' @. A) U
咁樣又係嘅,宜家店長冇幾多人啊

Kiver 发表于 2021-4-5 19:35:41 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 19:34
6 M' R; l6 [. d咁樣又係嘅,宜家店長冇幾多人啊
* b/ Q. q6 I3 ]6 Y( ~: P9 n6 G7 F1 x
实际来说,得超三 一人!!!
1 p* p6 k9 k/ H1 Z( X
2 Z" D$ L! ~4 S% K) H* l$ s孤军作战!!

mkdi 发表于 2021-4-5 19:36:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:35. U/ f6 P3 h4 `! E: q4 ^
实际来说,得超三 一人!!!
7 ~! j- `0 m2 V3 L
2 |. p" a5 M, t$ s& J; ?* J孤军作战!!

R! a" V! W( O8 w的確係啊!我見下面嘅店長,冇點樣上論壇