[每日闲聊] 超三发来的贺电

Kiver 发布于2021-4-5 19:23 13766 次浏览 227 位用户参与讨论   [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:37:25 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:29
7 u" l# u4 m0 }5 N' {点解我吾记得你在粤漫社之前是店长的!!!
) [( \; Y* S$ l! Z% P/ Q
唔系呱,重开坛嗰时你好似问过我仲do唔do返个啵

mkdi 发表于 2021-4-5 19:36:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:35
( ^- F; W  Z& B/ I7 y2 U实际来说,得超三 一人!!!
* ]+ E3 T% T7 Y: Q  D/ w) ^
3 P; Y/ z+ C  k6 c# g* i8 W+ ?孤军作战!!

, V# x! H# r! l; ]! S$ e的確係啊!我見下面嘅店長,冇點樣上論壇

Kiver 发表于 2021-4-5 19:35:41 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 19:34
4 T6 g  p7 \/ H: z( ^2 ]咁樣又係嘅,宜家店長冇幾多人啊

" f5 _1 O6 e" X: }* F/ w* G8 m实际来说,得超三 一人!!!6 c2 y% E4 z6 m% f/ k3 @* g4 N

}- g. H+ K9 L+ W孤军作战!!

mkdi 发表于 2021-4-5 19:34:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:33' l$ s* x; h  E$ V. F  e% D
多些店长的时候再决定
) w' R2 J4 q) i3 G" P
" s/ o9 `6 Y1 g3 \( M不然只有街长而没有店长了!!

8 f7 y5 H5 j( o8 X4 U4 i* A咁樣又係嘅,宜家店長冇幾多人啊

Kiver 发表于 2021-4-5 19:33:29 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 19:324 _6 h, w$ z. Z  d
會唔會,升級為超三街長呢!?咁樣,就有四個啦

' ]4 L, S  K' K) ]多些店长的时候再决定4 t5 B, q# Y3 F7 X# ]) n

% V8 K$ z8 L* V( C8 p不然只有街长而没有店长了!!

mkdi 发表于 2021-4-5 19:32:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:29
0 Q. R  F- g5 J7 c( }/ Y点解我吾记得你在粤漫社之前是店长的!!!

& Q, U9 c( P2 W0 M" Q會唔會,升級為超三街長呢!?咁樣,就有四個啦

mkdi 发表于 2021-4-5 19:31:47 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:27
: ^/ f8 [6 T) p多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系 ...

( R3 U* J% l* g2 l9 X1 h9 Q. r恭喜曬超三歸位(店長之位)啦!咁樣,就人齊啦!
: f- ~2 I. z- C9 F4 t" e7 f  J, N2 E$ I2 `
唔知道,超三會唔會都升為街長呢!?非常期待

Kiver 发表于 2021-4-5 19:31:44 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:271 s: r9 Y$ U9 x1 c0 _
多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系 ...
4 u) c0 o3 j5 [8 X: S; M) r7 M
吸引多D人,  Z: \1 s. P) [1 W; _0 l; Y

- J& m# X* t( p: [都要你超三,记得经常能量满满甘发威先得伽

Kiver 发表于 2021-4-5 19:29:58 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:271 Q5 a' c; f% J7 k. H  X- A8 M
多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系 ...

+ _4 g, d' p% b1 s点解我吾记得你在粤漫社之前是店长的!!!

Kiver 发表于 2021-4-5 19:29:31 | 显示全部楼层
8 y' E4 k7 b) R. k' ^. [多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系 ...
( R5 |  O2 |( b2 Z! P/ c8 s
甘都俾你留意到老米升左?

Kiver 发表于 2021-4-5 19:28:40 | 显示全部楼层
3 z+ d9 `0 F8 C6 P+ M# Z% a多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系 ...

' g! t2 @3 S* }好似是用我的私人星梦来发的!!

chrisrex 发表于 2021-4-5 19:27:04 | 显示全部楼层
多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系,系吸引多啲麻甩佬有为青年嚟论坛走动下

评分

mkdi + 100 恭喜曬超三歸位