[录制连载] [補檔](TVB)小魔女DOREMI 3

0101a 发布于2021-3-9 21:00 4699 次浏览 49 位用户参与讨论   [复制分享主题]
语  言:粤语  
语言版本:TVB當時播出的版本
集  数:50
文件类型:rmvb
文件容量: MB
来源版本:粤漫社
  << 免 責 聲 明 >>
    ● 所有分享文件仅为个人技术学习之产物,仅供个人试看或试听、讨论技术性问题之用途,严禁任何的商业用途、分发及贩卖行为!
    ● 下载链接仅为技术研究及网络测试之用途,不做任何有效性保证;请于下载后24小时内删除文件,若你喜欢请购买正版。
    ● 若原版权持有人发现文件内容涉及侵害你的版权情况,请提供版权说明并联系我们管理人员,我们将尽快进行下架处理。
    ● 请勿将文件上载于任何商业影片平台及公共网盘平台、若私自散佈造成任何法律責任,粤漫社与本人將對本贴內容恕不負責。
" o: p% A7 e: J! O3 a, k- R. z+ X3 \1 D. C! ]1 G3 O8 o
50.rmvb_thumbs_[2021.03.09_19.14.32].jpg * N3 R( L& a, r6 L5 C
8 k& i" O7 x8 J# V: ^" q
好多人都不見了一兩集所以補全集防失傳7 Y+ ~7 O  y9 X! e
+ X6 W7 u, V$ [  d7 a
; z8 I2 u# B3 O) T& q5 Q! w
打包-仲加咗恢復紀錄) a! P9 a8 |* K1 ~, p, y/ |3 b
  G+ K. A, j1 M7 ^, e" `* q
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
3 A3 a: U9 u+ X) p' ?* s/ f9 B* M
% _. K3 d0 {8 I. a7 h8 P6 t7 U

% f8 V3 O$ W  s, C; A6 C# _, q5 A2 H+ z% {& y. i- s
7 h" P  L0 w3 I8 R  }

& J1 Y  g+ {* ?% n( L' {* L
4 U' L  R2 e9 n

评分

Kiver + 48 精品文章

已有(49)人评论

lsl330 发表于 2021-3-9 21:31:13 | 显示全部楼层
有没第四部,前三部我有

hdcy 发表于 2021-3-9 23:37:23 | 显示全部楼层
发觉自己嘅少咗2集…

mkdi 发表于 2021-3-9 23:43:21 | 显示全部楼层
唔知道,樓主有冇最後一部呢?貌似,有一集內容係講全部青蛙魔女通過前任女王解除因為被人類識穿咗係魔女身份後變成青蛙嘅詛咒。就係,果度貌似爆咗片

0101a 发表于 2021-3-9 23:55:38 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-3-9 23:43( ?5 f/ ]) h/ G8 |, ^7 y4 n5 R1 h
唔知道,樓主有冇最後一部呢?貌似,有一集內容係講全部青蛙魔女通過前任女王解除因為被人類識穿咗係魔女身 ...

8 `5 D( o' E( Y  {' z1 d; f& o( y" b
你講緊係青蛙石的秘密,我全套都有! q: C6 Z8 l! @4 F+ W
不過最近有某某事發生,我唔開心,所以短期內唔補了0 i& W4 E7 a# H

mkdi 发表于 2021-3-9 23:58:46 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-9 23:55
- A- K% V9 G) r  E* Y4 r你講緊係青蛙石的秘密,我全套都有4 I2 V) R% w9 g* y& Z
不過最近有某某事發生,我唔開心,所以短期內唔補了
, `0 v* A# g& E ...
7 d4 X0 o  w! N# l- j
唔係!係,最後一部TV版結局篇嘅其中一集

0101a 发表于 2021-3-10 00:02:54 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-3-9 23:37( A/ l; f1 F) n' m
发觉自己嘅少咗2集…

- s% e5 V* z) }% a4 x
- \6 k% M* t0 s/ }  W& f就係呢個原因所以想補,另外第二季好多人都少咗幾集

0101a 发表于 2021-3-10 00:03:48 | 显示全部楼层
6 f; h4 S: v& n3 x# x4 V  k5 F
mkdi 发表于 2021-3-9 23:58
; U3 N5 T4 u2 D4 x0 r$ j唔係!係,最後一部TV版結局篇嘅其中一集
" A6 t* v1 G5 x+ D
劇情唔記得曬,1-4季ova全都有but太多集數又唔會重睇' y' o4 H% x5 M
最後一部好可能係4季/心之密语啦?
- Z/ |6 N* E& f/ X1 K( N( Y3 b

hdcy 发表于 2021-3-10 00:22:31 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-10 00:025 W0 a7 T$ Q( j# j
就係呢個原因所以想補,另外第二季好多人都少咗幾集
5 v) |4 A+ ^. V, c! D
又系啵!一定系离线秒唔晒。唔讲都唔觉。

Kiver 发表于 2021-3-10 08:49:25 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-9 23:55
; d- [: t9 j9 m你講緊係青蛙石的秘密,我全套都有5 a) F% W7 F" o) j2 n; Q
不過最近有某某事發生,我唔開心,所以短期內唔補了
, A, c0 G& I' U7 X- ^" A ...
: [; j) d* s) j3 X6 N  k. K
原头不是这里吧!!!?

Kiver 发表于 2021-3-10 08:49:42 | 显示全部楼层
看来楼主这个,很受欢迎!!

kidcool 发表于 2021-3-10 11:46:48 | 显示全部楼层
又发现好东西

12345下一页