[录制连载] [補檔](TVB)小魔女DOREMI 3

0101a 发布于2021-3-9 21:00 4697 次浏览 49 位用户参与讨论   [复制分享主题]
vyea11 发表于 2021-3-10 14:10:12 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-9 23:55# _) N: o3 I7 [6 v
你講緊係青蛙石的秘密,我全套都有
: F3 e5 D6 x; O- b0 e! v不過最近有某某事發生,我唔開心,所以短期內唔補了  O$ b+ |% U$ [: B# l) m
...
& s) S, u* K* S# H$ e
因咩事唔開心,講來聽下

vyea11 发表于 2021-3-10 14:09:36 | 显示全部楼层
謝謝樓主無私分享小魔女DOREMI 3

0101a 发表于 2021-3-10 13:07:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-10 08:49% \) i4 a1 {5 X# L+ y7 w+ v" N
原头不是这里吧!!!?
$ g3 [0 [  X( ^/ _5 }5 w# k

# E  l; a4 p4 E4 v唔知呢,想知可以pm私下講下

kidcool 发表于 2021-3-10 11:46:48 | 显示全部楼层
又发现好东西

Kiver 发表于 2021-3-10 08:49:42 | 显示全部楼层
看来楼主这个,很受欢迎!!

Kiver 发表于 2021-3-10 08:49:25 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-9 23:55
9 d) d+ L) n4 N你講緊係青蛙石的秘密,我全套都有
! @- M; V+ V( a- c% ~不過最近有某某事發生,我唔開心,所以短期內唔補了
. N- u% f2 b9 X4 Q+ B) h ...

+ W4 J# Q! |6 S0 \: [% T原头不是这里吧!!!?

hdcy 发表于 2021-3-10 00:22:31 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-10 00:02
/ q5 c* @6 u! O1 b7 N( u6 D  w就係呢個原因所以想補,另外第二季好多人都少咗幾集

; n. f3 f1 V7 g+ W; f又系啵!一定系离线秒唔晒。唔讲都唔觉。

0101a 发表于 2021-3-10 00:03:48 | 显示全部楼层
/ K) K6 \: ]/ @/ \5 `; f
mkdi 发表于 2021-3-9 23:58
: l, ~) @. T, O3 W6 A唔係!係,最後一部TV版結局篇嘅其中一集

, K$ N1 @* B' f8 F/ V! N劇情唔記得曬,1-4季ova全都有but太多集數又唔會重睇- D; r) G$ s2 u9 f& c( |
最後一部好可能係4季/心之密语啦?
& _' c' B8 T4 r$ @9 _& _

0101a 发表于 2021-3-10 00:02:54 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-3-9 23:37* t- W3 q* C! z
发觉自己嘅少咗2集…
7 B% p  C: `. H* n; S+ w4 X
; Q0 y4 K4 M! `
就係呢個原因所以想補,另外第二季好多人都少咗幾集

mkdi 发表于 2021-3-9 23:58:46 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2021-3-9 23:55
, M- e/ B# J' z你講緊係青蛙石的秘密,我全套都有5 I5 P- R% p4 Y' T( }& B
不過最近有某某事發生,我唔開心,所以短期內唔補了
8 n* y+ e$ W8 a; s, M ...
  J7 x) C; k. I' S
唔係!係,最後一部TV版結局篇嘅其中一集

0101a 发表于 2021-3-9 23:55:38 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-3-9 23:43! k6 F: w+ \# e5 R7 E9 n) @. }
唔知道,樓主有冇最後一部呢?貌似,有一集內容係講全部青蛙魔女通過前任女王解除因為被人類識穿咗係魔女身 ...

! w7 Y4 ^  w% c4 g- v) P& y6 O0 p& p. a4 P  @
你講緊係青蛙石的秘密,我全套都有. V$ ^# }( \- i8 C5 m( j# D
不過最近有某某事發生,我唔開心,所以短期內唔補了
8 x1 q0 \- Y! G9 Y5 d6 g

mkdi 发表于 2021-3-9 23:43:21 | 显示全部楼层
唔知道,樓主有冇最後一部呢?貌似,有一集內容係講全部青蛙魔女通過前任女王解除因為被人類識穿咗係魔女身份後變成青蛙嘅詛咒。就係,果度貌似爆咗片