星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求美少女战士最后星光TVB版粤语全集

yotako 发布于2021-2-27 15:52 1695 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 mkdi 于 2021-2-27 16:20 编辑 " b2 |/ X1 x0 ~& X  u3 j7 D$ w
5 E' c9 O- n, B) j
大家好,请问还有美少女战士最后星光TVB粤语版全集吗?我想睇,求各位资源,谢谢 !!!!7 t& ?( N9 r' K! g

评分

Kiver -48 发错版区

已有(12)人评论

mkdi 发表于 2021-2-27 22:57:16 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-27 22:394 u# ^2 C4 Q+ D9 ~2 M
原贴是什么类型的贴子,我们是没有办法去改变的
" V/ ]. E9 s5 Z/ m/ J
又係嘅,固定嘅答案

Kiver 发表于 2021-2-27 22:39:09 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-2-27 22:36
7 z* D' d# ~# z原來,有咁樣嘅區別嘅!都冇處理過投票、或者懸賞嘅帖

) N' H8 R) H( N% C2 X; u原贴是什么类型的贴子,我们是没有办法去改变的

mkdi 发表于 2021-2-27 22:36:15 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-27 21:38
8 V+ R7 v& u+ _本身佢吾系发悬赏,就没有办法$ ]5 X- n+ w* d" C6 ?0 e

1 y2 M: f2 U4 m$ H好似本身不是投票贴,你也无法改他为投票贴 ...

' i* `( B3 Z& \: l" Q原來,有咁樣嘅區別嘅!都冇處理過投票、或者懸賞嘅帖

Kiver 发表于 2021-2-27 21:38:17 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-2-27 21:34
) }* e; n& A# s7 M原來係咁樣,難怪移動帖子後修改唔到啦

2 [6 _" o# P( m# @2 k本身佢吾系发悬赏,就没有办法* ?: [0 z5 S+ ^& d1 Q

% _# ^+ G5 A9 Q* o) ^0 |4 {好似本身不是投票贴,你也无法改他为投票贴

mkdi 发表于 2021-2-27 21:34:40 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-27 21:22
& y% F3 t! a3 j. X冇得整,除非重新发悬赏贴
. L  u( C$ D( }$ @' R
原來係咁樣,難怪移動帖子後修改唔到啦

Kiver 发表于 2021-2-27 21:22:08 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-2-27 21:20
: x( a( M& U& P) o, d0 |9 l% n咁樣,點先整得到啊?
. m* O; L! p+ K! f0 X
冇得整,除非重新发悬赏贴

mkdi 发表于 2021-2-27 21:20:42 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-27 21:16
' z3 c0 y, _* R# W你移贴当然设置吾到啦,主题的性质都不同
$ d- N) ?1 R( }5 |2 Q4 E* d7 d
咁樣,點先整得到啊?

Kiver 发表于 2021-2-27 21:16:14 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-2-27 21:12
% N8 ?& t4 {1 Y6 d社長,發覺設置唔到樓主嘅懸賞啊
  t" @/ q5 T) b6 D
你移贴当然设置吾到啦,主题的性质都不同

mkdi 发表于 2021-2-27 21:12:41 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-2-27 19:42' p, C  @, V, G4 G# o
你有甘多资源又吾转发D上粤漫社云,好让自己赚多D星梦
" p# n3 o9 l5 ]; Y
社長,發覺設置唔到樓主嘅懸賞啊

yotako 发表于 2021-2-27 20:51:09 | 显示全部楼层
acb27917037 发表于 2021-2-27 19:23
+ J6 [: p  [' M1 T' m我有你要的话加我000555913即发

0 T5 x$ m2 ^' ?1 H1 f) @可以发上黎吗?

Kiver 发表于 2021-2-27 19:42:49 | 显示全部楼层
acb27917037 发表于 2021-2-27 19:23
; L& g+ R1 D: Q我有你要的话加我000555913即发

, ?* k2 e- n, E2 J1 f8 M; B% F你有甘多资源又吾转发D上粤漫社云,好让自己赚多D星梦

12下一页