[版务讨论] 限制QQ邮箱注册粤漫社会员的讨论

Kiver 发布于2021-1-18 10:41 6038 次浏览 95 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-1-23 18:18:20 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-1-23 18:15
: K$ _& p8 q6 e$ E& E2 Y咁又系,尊重投票人士,公平公正
+ n9 s6 V- y8 ~1 s2 P- Q/ d
反正很多事,我都会发出来投票决定% x) S5 v1 w' H5 w. k+ j" o- q
) X) ~0 s0 x: T; d# i- e
虽然我不一定按投票结果做# x2 Q4 ?( y: l0 r! i6 P0 X

3 J( C8 p0 e( ^& F/ E3 t但至少起到参考作用去衡量

killyou 发表于 2021-1-23 18:15:48 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-23 18:09
' @8 ]" P/ n. z9 u/ A2 v吾好甘搞,公平投票,吾好吓人
! G7 v6 e9 o! }: ~# d' j& k
咁又系,尊重投票人士,公平公正

Kiver 发表于 2021-1-23 18:09:53 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-1-23 17:58
; j# d0 D6 r6 l) z( ?有两个反对票,抓出嚟及下系乜人就知道

$ d- X6 F0 J+ U7 k0 {  H: o吾好甘搞,公平投票,吾好吓人

killyou 发表于 2021-1-23 17:58:13 | 显示全部楼层
有两个反对票,抓出嚟及下系乜人就知道

Kiver 发表于 2021-1-19 09:52:50 | 显示全部楼层
lsl330 发表于 2021-1-19 09:42% E$ n7 o9 T* V3 N) A( |8 C
已经激活的不影响吧?
* X/ T5 [  K8 Q减少马甲方面入手的话,虽然麻烦点,还是支持改革 ...

m! q: _% S1 A* j4 F1 b已激活的不影响啊,只对新注册会员
: b6 O3 ]" w$ i5 O
3 `' F3 ^1 t/ ], N但如果你要激活云盘,还是需要改!

lsl330 发表于 2021-1-19 09:42:59 | 显示全部楼层
已经激活的不影响吧?
9 J5 l8 ^' e6 e) }减少马甲方面入手的话,虽然麻烦点,还是支持改革

mkdi 发表于 2021-1-18 23:34:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-18 23:30
# r( |0 r6 b2 y  \查查IP是不是同一个地方
+ ^# a: j/ V" P- h! b; a
放心,答案我一早知道

mkdi 发表于 2021-1-18 23:34:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-1-18 23:31
4 v8 Q! k4 i% W, l1 n% H$ M: W查过部分系吾同区域啵
8 G; z2 ?6 c+ `3 U9 R
呢個,我當然知道啦!只係,講下笑啫!如果,真係嘅話我會幫忙封號嘅!

Kiver 发表于 2021-1-18 23:31:49 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-18 23:26
8 L% U* @" F4 m表示,我就發現得到疑似馬甲團夥嘅賬號啦!
8 G6 A4 a2 o; Z, W: C# W分別係:stevencif 、 steven小龍、stevenliang ...
+ A, L4 Y9 G5 @8 B
查过部分系吾同区域啵

Kiver 发表于 2021-1-18 23:30:42 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-1-18 23:264 F2 g4 d! x6 R7 o
表示,我就發現得到疑似馬甲團夥嘅賬號啦!; }* }& L+ x; O. U) X
分別係:stevencif 、 steven小龍、stevenliang ...

% B0 n3 @5 Z: Y& `/ I查查IP是不是同一个地方

mkdi 发表于 2021-1-18 23:26:17 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-1-18 19:31
+ h% {/ i' o- I- d几好啊,唔俾人玩马甲
) ^6 V+ L3 \+ f2 ?9 _# E( @
表示,我就發現得到疑似馬甲團夥嘅賬號啦!" g0 h1 w" O$ x; W# X5 E- {3 f
分別係:stevencif 、 steven小龍、stevenliang、stevenqwe、StevenHe、steven5

mkdi 发表于 2021-1-18 23:22:33 | 显示全部楼层
咁樣,都唔錯啊!防止,太多馬甲嘅出現