[新手问题] 怎样快速的提高自己的使用权限???

unclehans 发布于2011-8-20 16:35 2191 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
求高手回复!!!

已有(20)人评论

Kiver 发表于 2020-4-21 20:03:53 | 显示全部楼层
只能发贴,出售资源!

a9413668 发表于 2011-10-2 16:29:38 | 显示全部楼层

oolym 发表于 2011-8-22 09:38:24 | 显示全部楼层
我都学到唔少知识伽

maplep 发表于 2011-8-22 02:09:04 | 显示全部楼层
总积分=发帖数*0.1+精华帖数*20+在线时间(小时)*0.2+经验*0.65+页面浏览量/125+金钱/35+魅力*1.5+点券/5
: h+ \5 U6 F8 s  u8 `# }1 ~
/ M# z5 t) n& L! t1 ^8 e4 _5 w% ^1 J ...
1 k) u; e  c! [+ O$ D) f4 ekwanyeung 发表于 2011-8-21 02:51
& s5 X' g  W7 p  Z% p

/ B, @* G" c& B6 ?4 @& E) e0 v2 F- A; u& m$ J0 P7 L1 c
    你说少一个了。。。去跟K社打工。。收买人心。。

kevinchan 发表于 2011-8-21 10:41:21 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 2 v* @0 A. e; l* e3 A' J

2 H/ x2 E8 k  \! p4 x: B你好犀利呀!!居然係做黑客?
! n1 b/ L3 X2 v& a5 G6 s" qsha1b18 发表于 2011-8-21 10:25
! S1 n7 l$ \6 m8 e
1 L( I0 t8 J; w. n. Z( @; ]

6 e8 D" I5 q9 ]* T( a    畀个唔好嘅建议楼主啫,我冇咁强能力做黑客

sha1b18 发表于 2011-8-21 10:25:04 | 显示全部楼层
回复 11# kevinchan
# f0 p# D: u* m: @1 ]( I2 U" P8 X' X. ]# t5 s- L  X& b$ n- k
你好犀利呀!!居然係做黑客?

235600 发表于 2011-8-21 08:09:19 | 显示全部楼层
多点支持一下论坛就可以了

bbq512 发表于 2011-8-21 07:27:06 | 显示全部楼层
像我这样就最快~

kwanyeung 发表于 2011-8-21 02:51:45 | 显示全部楼层
总积分=发帖数*0.1+精华帖数*20+在线时间(小时)*0.2+经验*0.65+页面浏览量/125+金钱/35+魅力*1.5+点券/51 P  D: K- E1 t% |- ^, q9 ~$ r: V5 F
6 n4 H- R7 c/ x7 [. ~
最快方法:出賣肉體販毒,拎晒啲人工去換點劵噉樣最快。
' @4 r1 [. ^1 M8 d# \! ]- v, P第二快:正常打工換點劵
, W& X5 B" H6 \6 I/ [% {  R4 ~% L第三快:
6 _3 Q" O' i9 `. ~+ \9 Y" K刷在線時間啦加惡意刷頁面瀏灠量,跟住就狂發無聊帖刷吓經驗,每個區都發吓帖,跟足版塊要求求求其其就得。噉就刷到好多星夢同經驗。跟住唔夠嘅又可以跟返我之前個帖7樓個方法雙管齊下。

Mikkukan 发表于 2011-8-21 01:52:07 | 显示全部楼层
吹水,吹胀,吹大个肚

kevinchan 发表于 2011-8-21 00:19:37 | 显示全部楼层
做黑客入侵后台改权限

12下一页