[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10771 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:42:44 | 显示全部楼层
嗯...两个钟300帖太离谱 唔永久禁起唔到阻吓作用% U* E6 J! H" n0 Q
漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:41

( z% O, A; Q3 v8 L6 w4 r: l5 Q5 I0 a6 p" p) m

) S) {: T% \4 C    唔永久禁都对唔住佢啦,咁积极

inber 发表于 2011-8-6 18:42:32 | 显示全部楼层
原来你d回复好多都系,多谢楼主分享
0 N0 v: Y" s7 P  j; P# z5 f, P) s漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:38
2 j! m- Q) g% y
- A- ]8 p; K# p; a6 i; e5 C

2 X: c9 U# k( S$ ?& ^! V舊果啲先系
/ l- n8 X+ A9 s8 {0 v(新果啲下面會附多句廢話,雖然都系好水)
7 A! O' b$ [: Z8 S' P2 V- N- h重有我盡量都唔連續一樣的
4 x) l5 g8 A. c: j8 h3 f
例如:
. V' Y* h5 U+ R7 K多謝樓主分享" N1 _0 |0 I2 t" A$ K
多謝樓主+ z5 N" A4 K' i* [/ ?. g1 e5 x
感謝樓主分享$ W5 z, k0 `. V6 l1 b/ X
多謝樓主發帖
7 E6 S3 y8 N7 g: q5 h! ?
隔止咁用, f7 w# ^8 D7 O. P

& k1 r6 l# E- x% s0 g2 e雖然水,但系應該咬唔入6 h5 |# A6 ^& X& R  ?
如果你發現咬得入果啲提下我3 b4 y9 j6 w7 E/ p( J2 U
等我改左佢

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:42:28 | 显示全部楼层
边个可以批量删的删晒那些贴啦,召唤K社
; j  p3 \6 e$ ^& x6 P基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:41
0 Z- X* z% s" I6 b- C, f

" d' k! A) ^, g6 w0 H- _* [" B$ r7 b3 }" ^) b
街长可以

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:41:20 | 显示全部楼层
我支持禁  ?+ a7 H& P0 n# J% a
基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:35

z. I* R9 J5 O% }7 Q3 q/ i5 @6 m: T8 U& i7 X

" k- ~! @1 F, r4 J+ \嗯...两个钟300帖太离谱 唔永久禁起唔到阻吓作用

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:41:03 | 显示全部楼层
边个可以批量删的删晒那些贴啦,召唤K社

kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:38:42 | 显示全部楼层
要下载本地网络嘅资源,唔上得VPN 一上就没速度
  k. A% ~& G% I% s$ E/ c" Q漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:36
8 ~! o% h; e& u, ~) X! P6 M8 c
咁怪。你個VPN睇嚟有啲問題。。
6 `4 [6 o) T5 z5 P4 |8 M你試吓imo.im 得唔得

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:38:36 | 显示全部楼层
事實証明呢個唔系挖苦你9 Y! r5 F3 ?+ l
inber 发表于 2011-8-6 18:36
0 H2 C7 E0 O* V

( \4 O* i; c" J! Z2 R9 m( b. m/ j1 q! l6 R* T
    " x0 e( S5 x5 i, @' b$ Z6 P
原来你d回复好多都系,多谢楼主分享

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:36:38 | 显示全部楼层
你有VPN都上唔到噉邊個上到。
+ \3 \% Z2 w0 C  Mkwanyeung 发表于 2011-8-6 18:30
; L5 G0 M! ]/ ~' j  Q

& }+ J$ i4 k$ k0 B; O  W3 D/ L, H, _+ k( m5 K  Q
    . d/ u3 C( h/ r
要下载本地网络嘅资源,唔上得VPN 一上就没速度

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:36:29 | 显示全部楼层
算,你依家邪惡總部老大太難屈得你入。都係搞掂啲二打六先算。* f6 C$ \: p+ c2 c4 `1 k7 Y
kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:01

4 k; u+ ]. Y4 h5 b2 T# S9 A# C8 y; m2 n

' N( p3 {8 I3 _# R/ Y2 k# H    乜咁俾面啊

inber 发表于 2011-8-6 18:36:12 | 显示全部楼层
果然要超版先得, J  ?8 h3 Y7 k& ]+ w
漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:34
. t8 n3 l% U% K+ ?& S0 f$ x$ i

4 F1 {) L4 Q0 r8 C( _事實証明呢個唔系挖苦你
# |. z; J6 n: `! A
超版果然系唔同啲

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:35:41 | 显示全部楼层
条友明显系通版刷屏回复,最9憎咁啦...永久禁止访问!有咩事我负责系. h# Q% `. F% D
佢今日白刷了  c/ I5 x1 K9 b0 i- }% ]
PS 点解近排论坛卡到没 ...  a* Y5 L3 E; G# c' \( u
漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:02

4 E" m( o8 m- \3 Y  I
0 U) m% O5 {. O4 m1 m4 R) S( \3 u9 w/ w+ f; d$ v
    我支持禁

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:34:15 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 ' E/ D, U7 O: S) c

( D% l5 ]; X+ ~, s" |2 i; K  L" @, a& U  q
系我笨
: `4 d, u8 @1 n5 P; ?系我無用+ S- E' D5 j, _& G
唔識刪  @( n; h, c% m8 U2 f
inber 发表于 2011-8-6 18:29
. B! e: u3 K2 _& @! N, c

" f1 _; W, @9 j7 H5 P2 N+ P# F5 b% m9 |# e6 P

6 z" D; _) b" v5 m* g8 c果然要超版先得% N5 o  C* Q' J9 u' m1 t% t( }