[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10782 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-8-6 20:34:21 | 显示全部楼层
做晒了,好嘢,唔使录# j8 L" S& y" A: x6 q
chrisrex 发表于 2011-8-6 19:53

' ?* N5 v5 v7 t( U! l6 J! q$ m% y5 a  ~
, h  `" O  k. n* \
    竟然没录,够胆夹棍

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:53:02 | 显示全部楼层
记得帮我录闪电传真机- b- d8 l$ k  F6 H
基拉杰特 发表于 2011/8/6 07:35 PM

1 b. `+ U+ U7 V" q# V. N
% f) Z5 i, r) O
5 J0 M8 ]! y/ \% u) @' e- a    做晒了,好嘢,唔使录 UGB_LM[K}[8AZUCD%)ZU9P4.gif

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:51:59 | 显示全部楼层
我部機24小時長開嘅。。除非真係要搬屋,拎電腦出街,唔係都好小會熄機。最多間唔中重新開機。。。
5 x9 q5 @* x* r" vkwanyeung 发表于 2011/8/6 07:33 PM

9 L/ G% o. T4 w, c& @
3 u$ P$ ]$ A& Z5 \& t8 x  t4 ]4 F& d7 [5 j
    咁狼,仲狼过雀仔 - -

wjr5200 发表于 2011-8-6 19:43:50 | 显示全部楼层
如果每个回复都系亲手打的话系值得原谅的,毕竟这只是排列组合问题  他将人地一个月先做得到的野一日做左5 o  v% Z' a  O
然后剩下的时间休息 而不是每天都做一点点     但如果证实系bug搞出来的话就不可原谅

基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:35:29 | 显示全部楼层
有高层去告就够了,我啲2打6都系返屋企睇IQ博士把啦
! X0 W2 h7 Z- J' G5 q& i" q0 {chrisrex 发表于 2011-8-6 19:16
! n4 @# f! N: K. N

' N3 L- E) e- }. N. a1 O7 w: g% ]- O: d
    记得帮我录闪电传真机

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:33:11 | 显示全部楼层
我估计多数人返学都唔挂机啫,估唔到你係例外; Z6 q0 I4 j4 ?* K
kevinchan 发表于 2011-8-6 19:30

8 ]$ b0 K) h% F( y& x. R我部機24小時長開嘅。。除非真係要搬屋,拎電腦出街,唔係都好小會熄機。最多間唔中重新開機。。。

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:30:38 | 显示全部楼层
考緊試。我都想放假。唉。0 i/ {/ P; A7 ]5 u, U
返學唔畀人開住電腦嘅咩。1 T' V, b& k6 r; b6 ?/ k
kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:28
* B$ S5 _' v' R5 I; X1 _0 I

. z. A7 T1 w, b
; p3 T, ~8 V7 v# D5 G    我估计多数人返学都唔挂机啫,估唔到你係例外

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:28:17 | 显示全部楼层
你返学都係24小时开住?你依家係咪放假时候呢?6 O: D( g) ?3 b9 Z# O
kevinchan 发表于 2011-8-6 19:24
考緊試。我都想放假。唉。
) I. q8 S" o  u& p  |! a+ f! `. u返學唔畀人開住電腦嘅咩。

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:24:24 | 显示全部楼层
基本上係24小時長開。。 見到我冇ON嘅話你嗰日行運。' Q5 o: k4 {' s+ E
kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:23

* Z* W4 P3 n. u2 Z: N* y6 X4 y2 `, S4 @

& b5 S9 z8 ^) [# }: m( a2 N    你返学都係24小时开住?你依家係咪放假时候呢?

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:23:13 | 显示全部楼层
估计你係长期msn 在线,因为 每次我登录邮箱都见到你
( O; D% B5 c( y) r7 f- Z" Jkevinchan 发表于 2011-8-6 19:19

0 H/ y* u4 A! x; `2 c基本上係24小時長開。。 見到我冇ON嘅話你嗰日行運。

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:19:10 | 显示全部楼层
嗯。不過都好小見你用。
7 D2 J  ]9 J+ Nkwanyeung 发表于 2011-8-6 19:16

4 r5 B" R$ c" \
- {1 Z4 S& g+ x$ \( C- |
$ e8 W, P  q/ M( K    估计你係长期msn 在线,因为 每次我登录邮箱都见到你

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:16:33 | 显示全部楼层
一齐去告状啦5 Q$ k" y7 ~; L4 T+ }
漫步雲端 发表于 2011/8/6 07:10 PM
* `6 z# T) O/ D2 P1 W; W
$ ]7 u! \( x) D( F
0 |, r" @" i2 T, [  }
    有高层去告就够了,我啲2打6都系返屋企睇IQ博士把啦