[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10772 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-8-6 17:52:19 | 显示全部楼层
黑边个! 睇嚟你好有潜质
# U, K6 k( a  @3 r0 E3 _基拉杰特 发表于 2011-8-6 17:51

: I3 s+ x: O. }: _, i- K3 |刷BUG刷返嚟。所以你哋收咗我啲黑錢全部都有罪。

基拉杰特 发表于 2011-8-6 17:51:28 | 显示全部楼层
太邪惡啦,上次都畀你哋屈咗錢。上到嚟一陣連條屍都冇。
3 V) O( z; k% ]6 q: H; K不過算啦,其實你哋上次收嗰啲係黑錢嚟。 ...5 Z2 M1 M7 u4 \( x
kwanyeung 发表于 2011-8-6 17:46
$ X' o. V! a9 K6 S9 g- d8 q
  P. _1 Z0 k  H7 n& e" \( T
6 @0 e8 `6 L9 W: N% {8 K: F
    黑边个! 睇嚟你好有潜质

天才不二 发表于 2011-8-6 17:51:19 | 显示全部楼层
杀左先啦,贴贴都回几次,明显为左刷星梦嘎啦

chrisrex 发表于 2011-8-6 17:50:14 | 显示全部楼层
太邪惡啦,上次都畀你哋屈咗錢。上到嚟一陣連條屍都冇。- {6 V& L6 Z' m* p' b( _+ [8 R
不過算啦,其實你哋上次收嗰啲係黑錢嚟。 ...- I! d7 F2 k5 r( p
kwanyeung 发表于 2011/8/6 05:46 PM

3 n3 u  x/ ]. s8 T2 e/ o
! Z1 ~/ R3 y& m
9 Y. w: A' ^" V$ H+ R9 ]" u* s    你黑完边个返嚟?

ruiqukq 发表于 2011-8-6 17:49:58 | 显示全部楼层
我现在觉得烦,经常一对已经失效或者很旧的帖,比人顶了上来,新发的就落了去

kwanyeung 发表于 2011-8-6 17:46:29 | 显示全部楼层
莫非你想加入7 z' U  E9 b( H0 u5 j+ T
基拉杰特 发表于 2011-8-6 17:44
' ^$ v. r3 N( ^+ Z* _6 k
太邪惡啦,上次都畀你哋屈咗錢。上到嚟一陣連條屍都冇。- W! l2 H" O# Q* c" a0 I
不過算啦,其實你哋上次收嗰啲係黑錢嚟。

基拉杰特 发表于 2011-8-6 17:44:14 | 显示全部楼层
原來邪惡總部係噉樣嘅。 多謝截圖。1 x. E* k- a2 X4 P2 U
kwanyeung 发表于 2011-8-6 17:35
0 E: I6 \: r) H- s' C; I0 U

/ c( Q1 U1 ]' e4 [* c& x: f+ s. L% o3 s0 ]' @' \6 J  q, v
    莫非你想加入

chrisrex 发表于 2011-8-6 17:37:35 | 显示全部楼层
原來邪惡總部係噉樣嘅。 多謝截圖。) H' q3 m# n& U; Q
kwanyeung 发表于 2011/8/6 05:35 PM

; x- S! [) \/ R) U& O2 i) n# s7 Q2 n: q" }9 [; h* o
: W6 E( w, [  o/ N, D' o+ }6 e
    ky兄都上嚟邪恶总部?

Milanor 发表于 2011-8-6 17:36:08 | 显示全部楼层
他都几有恒心~

kwanyeung 发表于 2011-8-6 17:35:48 | 显示全部楼层
原來邪惡總部係噉樣嘅。 多謝截圖。

lwj23 发表于 2011-8-6 17:31:45 | 显示全部楼层
应该要打靶...坐等管理层....

asd123456 发表于 2011-8-6 17:30:10 | 显示全部楼层
回复 6# 基拉杰特 ! [% j# A; Y1 O) C- ^
6 t5 a) n3 f# d! {
- U* l* i. \6 e1 z' c
    回覆左。但都冇講D咩