[版务建议] K社,点解今日水区D旧贴浮晒上来架?

tandong 发布于2010-12-18 13:53 1536 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(11)人评论

wuchaojin 发表于 2011-1-8 17:33:13 | 显示全部楼层
新来 5多清楚窝

T520025 发表于 2010-12-31 02:16:03 | 显示全部楼层
{:5_333:}真相只有一个

aaron81 发表于 2010-12-20 10:31:49 | 显示全部楼层
K社都不能回回答
* g9 q" i; R" F  w' r6 f( _坐等原因学下野!

ConvoyChan 发表于 2010-12-18 22:02:37 | 显示全部楼层
街長系唔洗用道具黎做呢D野% y# d7 S/ ]; V4 `/ r. b
所以我認為樓主不是用道具7 u5 I' d+ B" }6 n3 |

; v2 I& Q. y6 \: i# v5 H% K另外
" K; I. J# U/ }! `6 N; U( C  T
0 |1 e  L9 G' g/ @: g+ W3 K據我所知道具不能批量
9 y$ L7 ?, t, A7 \! ]iamaboyandog 发表于 2010-12-18 09:21 PM

/ g. i. j4 p: G3 A
0 ~7 x+ t- q8 {. A: F1 E4 n8 S唯有系论坛神秘地傲骄了

inber 发表于 2010-12-18 21:21:46 | 显示全部楼层
楼主用道具?' c* X5 i9 L6 h+ h+ r
ConvoyChan 发表于 2010-12-18 19:07

1 z# g" i! ]! d1 u' g7 w; i- X
* a1 A  p, ~4 C% s, ^% L* S1 b! j4 ~
街長系唔洗用道具黎做呢D野
6 \6 k$ K' [- }/ @. U所以我認為樓主不是用道具
9 m* u( ?5 F" o# L7 _0 w# i8 w& u% q9 V# ^  o+ e3 a
另外" R- [( `1 x2 g: V
我下沉左好多次是批量噶,我都唔明点解单丁一贴上升!

/ d2 p. z: @/ k6 _據我所知道具不能批量

Kiver 发表于 2010-12-18 20:26:57 | 显示全部楼层
暂无法解答相关问题~

エツクス 发表于 2010-12-18 19:17:37 | 显示全部楼层
入来睇嘢学下嘢

ConvoyChan 发表于 2010-12-18 19:07:09 | 显示全部楼层
楼主用道具?

tandong 发表于 2010-12-18 18:32:30 | 显示全部楼层
我下沉左好多次是批量噶,我都唔明点解单丁一贴上升!

漫步雲端 发表于 2010-12-18 16:17:30 | 显示全部楼层
沙發一樣,同問好似系樓主頂上的

inber 发表于 2010-12-18 14:33:00 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2010-12-18 14:34 编辑 ' B1 H# U+ C) G( I( e, p' Y* B

% y  z7 x* m- q3 G) o% X* w雖然我唔知咩事
3 n, s* \; o6 L* p
- [% m5 Q/ y. m8 {: v3 C但系呢張帖有人同你講
& {' v! }( i) u( r% s問點解張帖升起左
/ p, w4 E& b5 p+ C; ^
$ U1 a. t. t2 |7 ghttp://www.dreamxt.net/bbs/redir ... 9&fromuid=92365* o; \* l+ S% ^9 L5 K

C$ F; _2 S- h3 {; |$ ^有水區幾張都系提升左....