[迅雷快传] [dvdrip][爆走兄弟let's & go wgp][失控四驅車大追撃][日粵雙語][divx-mp3]

ngyan1600 发布于2010-4-29 19:59 3977 次浏览 47 位用户参与讨论     [复制分享主题]
7 a$ s) v4 \" ]" C, z* U' J- r
; H+ z) _- t' I: w5 y% O我講明先,片源本身質素唔係太好,所以唔會好清......不過最小比vcd版好,另外,係頭36分鐘內,每12分鐘左右就會無啦啦無左0.6~1.2秒(呢d係對比vcd睇出黎的),vcd版就加左小小速,速率係每12分鐘快大約0.3秒,所以合完之後音調變化唔會太大,但係因為片源本身既失片段加vcd版既加速問題,係果36分鐘內,有小小位會唔多對口形,請見諒(謎思:為何vcd要加速...)
! ]% Z  o1 o  }仲有一件事....今次呢個片源好怪,因為片源本身既音頻都係有小小問題~,唔知乜事條音頻到左最後會快左0.5秒....當然...小弟都修正左....
( s3 U$ L8 s3 I3 g[片名]爆走兄弟let's & go wgp 電影版-失控迷你四驅車大追撃
$ s* [" Y( J2 i4 Y[語言]日粵雙語
2 m. ~/ A7 `; o2 P7 |) o# Z7 O[字幕]內掛簡繁字幕(字幕組不祥),小弟小修改; p* H, ]8 U3 C, u0 S: W' Y7 k
[格式]mkv封包! H; K  a7 z; V7 t9 w6 A& u
[視頻]divx-1000~1100k-640x480(唔好問我做乜唔cut黑邊,唔係我壓的,唔好問我)1 Q( ]7 Y6 R8 |" H2 l0 j; e" @
[音頻]mp3-128k-48000hz x 2
- f3 F' ~7 n% P/ B  E( T# y' e( u
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(47)人评论

rvn10 发表于 2011-5-25 16:23:31 | 显示全部楼层
This one nice, i find it long time ago, thanks!

lwj23 发表于 2011-4-5 20:37:47 | 显示全部楼层
支持一下,不过画质好似唔米几好。。。。。

howard 发表于 2010-10-9 08:44:05 | 显示全部楼层
懷念的動畫呢

he1007326 发表于 2010-6-24 01:43:18 | 显示全部楼层
wow# d  k. J& e3 }3 f# c1 U
好细个果时嘅最爱,,,% Q) e2 ^& v# o% w
怀旧~
  {9 f- _1 B& g- A) f, A/ B& ~收落喇,多谢晒!

sanji2072 发表于 2010-6-24 00:14:24 | 显示全部楼层
謝謝分享,THANKS

xerox 发表于 2010-6-5 15:22:54 | 显示全部楼层
永遠支持好片分享, 謝謝!

KO999 发表于 2010-6-2 14:48:19 | 显示全部楼层
一定要支持下~~

shason 发表于 2010-5-31 19:11:45 | 显示全部楼层
好似我只dvd清过你

server 发表于 2010-5-28 10:41:18 | 显示全部楼层
thx for sharing.
( F" u, I8 ]. O, F6 E3 Xi wan episod 77

hejiwen 发表于 2010-5-27 22:41:23 | 显示全部楼层
睇画质好似唔错,支持!

jomalm 发表于 2010-5-26 07:30:02 | 显示全部楼层
四驅兄弟電影版當然要下載,謝謝

ngyan1600 发表于 2010-5-25 14:06:17 | 显示全部楼层
哩个要收的说   dvd源貌似冇甘花吧 莫非当初压5好?$ T( B) z2 D: n7 l, r
157972678 发表于 2010-5-23 19:45
3 |: [8 _, }; J
* l- N  E) q- S9 r

- U6 K  q0 m' @( o    係壓果個問題...

1234下一页