[音乐分享] 地獄先生ぬ~べ~ ED2 single PAMELAH (已经续期请从速下载!)

netasa 发布于2010-4-15 05:17 1667 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 netasa 于 2010-6-7 10:07 编辑 & f  e8 n3 D# g# u9 |7 e

" Z1 ^2 s* h$ ~" W& N  }5 {& a/ m DSC01193.jpg - h: f: W6 \6 V9 `( y
5 o1 y; R3 N: a

封底

封底

A0 X, H- q5 Y) ?: F1 W  U3 z0 Q  f' i9 X4 t2 }8 w) i
地獄先生ぬ~べ~ ED2 single$ q; J( w2 N4 v/ t
% k6 S# Q8 x- @8 n% Y# Y) w4 U, r
           PAMELAH* I5 p) z% I, B. Y/ ]

4 W$ {7 ~) O; L9 b* k$ M4 y( gTRACK01
( n; t- i5 K7 w; L( T! o6 {SPIRIT
; m: {  Q" Z6 u" M6 F$ v' f3 c作詞:水原由贵 作曲:小澤正澄 编曲:小澤正澄9 ^$ M6 W; n* b
TRACK02
5 P; e* s! l/ M$ SBABY come back to me!
: h6 m: u4 x" T+ B# S作詞:水原由贵 作曲:小澤正澄 编曲:小澤正澄# G/ b2 B8 E$ q6 O- T
TRACK03  C1 w/ x* _$ T
SPIRIT (original karaoke)- V3 `: o/ O( z! u1 B; {& i. M, J
8 e( S! ^  U' E" X
下载地址(30天内有效!7月7日到期)8 q0 B" U8 q( d- I

. d3 O( F5 P# L; |% q
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

kalaso + 6 发帖奖励~

已有(7)人评论

kevinchan 发表于 2010-4-15 15:27:09 | 显示全部楼层
30天啵,咁就要快啲下载先得,多谢分享4 @$ |: s6 U4 X1 k$ V& d* w
楼主自己上传噶?

netasa 发表于 2010-4-16 02:50:14 | 显示全部楼层
30天啵,咁就要快啲下载先得,多谢分享' \3 L/ `/ e; t* L/ E2 m4 B. _$ a
楼主自己上传噶?
9 _; v6 V  E- Lkevinchan 发表于 2010-4-15 15:27

9 M+ e/ [1 G. Z$ n& {' I
1 {3 Q1 T! p- i6 T( f
3 ]8 X) V4 e3 x    係。+ j9 A# L0 w! O# K3 y
另外问声音你知唔知边度有得DL番家教嘅之前嘅集数啊?最好唔係BT或VC,我补番1XX间嘅几集哦。搞到我一直都未睇落去!!

kevinchan 发表于 2010-4-16 05:54:50 | 显示全部楼层
係。% O  J' q3 E4 |8 Q0 j- H7 W
另外问声音你知唔知边度有得DL番家教嘅之前嘅集数啊?最好唔係BT或VC,我补番1XX间嘅几集哦 ...
" P* t& o: \0 c3 D1 \netasa 发表于 2010-4-16 02:50
我多数係qvod睇,每集80+M,清晰度好过土豆好多了,纯粹睇嘅话都满足你啦!收藏就免了.....不过最麻烦就係要安装qvod快播播放器

netasa 发表于 2010-4-17 07:53:18 | 显示全部楼层
基本上连载中嘅长篇我就只喜欢依套,所以我都係保留嘅。 睇嚟只好去VC度稳下啦。

d9852174563 发表于 2010-6-4 16:26:04 | 显示全部楼层
回复 1# netasa 3 [7 a  R; V5 ]; c  Q
  s; K* G/ H( q

9 h# X% o8 m3 y, \4 p0 o    感謝感謝,想找這個很久了

sorrysoka 发表于 2010-6-4 19:18:18 | 显示全部楼层
30天@@"/ q- e% V# R1 i" ?7 j+ ~
要趕快下才行:)

west145 发表于 2010-6-10 10:54:51 | 显示全部楼层
不知道有沒有op呀 ) \4 e1 s3 `# s$ v, E& R( R
雖然ed也很好聽 但喜愛op大於ed 哈哈