[粤漫动画] J2 外星BB撞地球 01-51 ,53-78 rmvb 合集發放

萬毒蠱王 发布于2008-6-28 10:41 21623 次浏览 126 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
ks128 发表于 2008-7-2 16:02:12 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-7-2 15:04 发表
9 l) C. _9 L; F" N" o2 u( {2 @) x1 h) e: I: ~1 ?/ |
有黑边好碍眼,而且感觉真正的动画画面变细咗,唔舒服,我支持cut黑边
  S3 l8 v1 U9 T! r" H" p4 {
系咯,CUT咗黑边重发个合集算啦
ninaomu 发表于 2008-7-2 15:04:18 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2008-7-2 14:20 发表
9 v8 B: Y  f* Y2 t* l& V) T: a, w' J, m
点解要CUT噶???你哋CUT噶啊?? 边咗D人拉长咗
# s. O+ D% a) |; V" B6 S5 d
有黑边好碍眼,而且感觉真正的动画画面变细咗,唔舒服,我支持cut黑边
ks128 发表于 2008-7-2 14:20:08 | 显示全部楼层
原帖由 萬毒蠱王 于 2008-7-2 12:38 发表
9 ^$ b/ Z7 N( p* B% b4 Y0 e) i) a因為J2訊号分辨率係720*576
- P# `( B' e4 p- l所以cut走兩邉之後就變成500几*500几
" X5 ~( [0 Y3 B! _( W
点解要CUT噶???你哋CUT噶啊?? 边咗D人拉长咗
萬毒蠱王 发表于 2008-7-2 12:38:06 | 显示全部楼层
因為J2訊号分辨率係720*576
8 \. Y; _+ O! a( \; s所以cut走兩邉之後就變成500几*500几
ks128 发表于 2008-7-2 12:28:21 | 显示全部楼层
分辨率好似是500几*500几噶???
萬毒蠱王 发表于 2008-7-2 12:18:38 | 显示全部楼层
都係你了解我
tandong 发表于 2008-7-1 21:12:39 | 显示全部楼层
下得几多是几多啦,万毒做种做好耐嘎,到时还有合集放出,你地怕咩?
ninaomu 发表于 2008-7-1 18:13:11 | 显示全部楼层
一集一集分开down,不利出种子。。。。。而且迟来D人怕down唔完。。。。。
ks128 发表于 2008-7-1 15:32:52 | 显示全部楼层
来支持个,不过好似好少种子的说[em40
梦の天使 发表于 2008-6-29 00:09:40 | 显示全部楼层
多谢楼主努力连载,放多点经典出来
hikaruyin 发表于 2008-6-28 22:28:00 | 显示全部楼层
唔知幾時先錄到高清......
huang 发表于 2008-6-28 17:31:05 | 显示全部楼层
支持万毒啦,收藏之