[云盘疑问] 粤漫云重复支付噶问题!

啵灞奶茶 发布于2022-11-12 23:44 2081 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知道各位有无出现过,已经系粤漫云支付咗星梦之后
5 E8 a- G! O' b% P7 U4 c- M/ b( w
隔咗一段时间再入去,发现需要重新支付呢?% g+ P1 H% L# ]: R& ]" \% e; `: C

& r' F- q1 n2 j$ I7 [我有出现过,唔知道系唔系同跳转有关~
/ Q& _( c+ K! e1 l% D
, v8 s" l' u- R5 O情况:因为我好中意一个站友噶资源,然后我就直接打开佢噶粤漫云之后就直接收藏咗链接(当时未开粤漫云)。我开通咗粤漫云之后,就开始支付星梦下载,已经点到20几集,期间一直都系沿用之前收藏链接,都无问题。/ a! ~$ \7 q9 l  x* g6 v( ^
0 g5 ~- P/ a% p3 |' i
因为下载问题,隔咗一段时间无入链接,结果发现之前已经支付星梦噶链接都要重新支付。4 F2 c$ {7 M* K. T) B7 o1 L9 C
' ?" a, o/ ^" A+ t( _
但系刚刚,我又重新支付咗12个链接之后,之前噶支付过噶链接以家又唔洗支付。
: J! G/ d1 s; v) K6 Z- y: A
9 S+ S. Z3 H) @1 k. [真系百思不得其解~$ S$ I6 J2 A9 s) n; T

( G1 J7 M  N4 C; H6 B4 v  g

已有(40)人评论

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:43:44 | 显示全部楼层
最新情况,我今日重新入过去,又恢复到要俾星梦噶情况。琴日因为出现咗我已经支付过噶链接“已支付”噶状态,但系对应噶链接都下载唔到

HQS 发表于 2022-11-12 23:55:48 | 显示全部楼层
比如你现在 12号 24点购买的链接,三天后,链接会失效,需要重新购买。  @9 D( K( C: a9 A
3 F& ~. f- m# i* ]
但,由于是第二次购买,价格会不同。除非你和我一样,衤

wulove 发表于 2022-11-13 00:19:46 | 显示全部楼层
本來就有時限....

rantarou 发表于 2022-11-13 00:35:57 | 显示全部楼层
你系過左幾日定一陣啊

snzt79 发表于 2022-11-13 01:09:15 | 显示全部楼层

crespo 发表于 2022-11-13 04:49:24 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-11-12 23:55) B! F3 p1 H$ f: ~/ U1 p
比如你现在 12号 24点购买的链接,三天后,链接会失效,需要重新购买。
/ t$ K* w# O8 ^# L0 g( V1 w0 K$ R
+ U, [- l' }3 B2 r& e3 j但,由于是第二次购买,价格会不同 ...

; @' G( }- w) J" T你最后既偏旁点打出嚟噶

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:40:32 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-11-12 23:55- L- q5 e+ D! Z1 o; O4 ]5 e( v
比如你现在 12号 24点购买的链接,三天后,链接会失效,需要重新购买。6 \2 V  y5 f: p; ~
6 X6 U6 g: T, a2 O
但,由于是第二次购买,价格会不同 ...
  M' `+ N) f! w+ h) \* m
但系今次我新买噶链接以家已经过咗三日,都无失效喔~

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:40:53 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-11-13 00:35' }( h2 F/ j. E. B: T; X% W
你系過左幾日定一陣啊

5 }5 Q' W! p+ I8 c应该几日吧~

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:41:13 | 显示全部楼层
snzt79 发表于 2022-11-13 01:09
5 N9 t/ b5 X+ y3 J4 L( k* u支付咗就尽快下载,咁就无问题吧
& T, `$ X, }# i, U7 t4 I2 F
噶阵无霖到有时效

啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:42:04 | 显示全部楼层
wulove 发表于 2022-11-13 00:194 ]+ S2 m, g- h/ g! _$ G5 d- h. w
本來就有時限....

; ?8 D/ _* M! }7 u( r. W: p时限系分享噶人设置定系原本系统就定咗啊?

HQS 发表于 2022-11-13 10:44:59 | 显示全部楼层
啵灞奶茶 发表于 2022-11-13 10:40% `8 i! E* }& M  W# A& Z$ C4 S5 q
但系今次我新买噶链接以家已经过咗三日,都无失效喔~

6 ~; }7 O$ p: d% ~% S那只能请社长来回答了

1234下一页