[每日闲聊] 一个垃圾游戏公司同代理 戏谷 真名叫做谷气 黑谷同垃圾谷

熊子 发布于2022-1-9 18:54 803 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我今天起身只係掛机钓鱼 弹佐之后重上 就出现伊个
0 q5 S  u4 r' N4 d& [' @
% p4 ?( [' V, e
0 w6 ~5 l# r5 S4 U7 H
3 B8 d# \% R8 {2 C去線上客服一直話系統忙碌 唔比人sd野過去 真好笑 今日就講下佢地做過偉大事跡比大家知    0 s9 u3 `9 t- _- W+ r7 V

3 [- R" G7 [4 ]: g' s6 y- ^垃圾谷既ser係薯仔ser 過一段時間會全體死ser 彈機 前幾日垃圾谷夜晚11點左右全世界死ser彈機 ! N6 v/ D3 K$ A# j9 g. D+ I$ b

7 o2 [' n# Z8 ^; h0 v2 n4 n0 U9 ?原因係佢地趕住收工山錯ser (群組有線人話 同打去問) 韓跑原代理 無課金買點既可以易入手
1 n: z  U  ?' `6 |- K/ e$ O% D; ]+ Y- s2 s
到垃圾谷代理後就要課金比點買 例如 本來活動打完會有貢獻點數可以換金幣去抽蛋/換野
5 c4 X3 W1 `8 y, l& b6 a* r% V3 R$ |: f
伊加直接收埋金幣只出商店金幣袋 唔想比錢要既每日完成任務拎金幣 3 O! F( H8 V+ B) p
; U) a0 G1 t# n4 x4 Y; }6 E
同埋能力最高上限17最高速度 直接放係vip店賣 對微課玩家唔公平 同直接講窮鬼唔好玩冇分別
. h* X$ R1 \' B8 j2 l4 h5 M0 t% A+ b) s
呵呵 我伊加講既唔係講笑 如果垃圾谷唔補償我既損失我直接退跑 我跑名叫流歌羽月
# M5 _# H/ t  J; n( n* R  ?) m7 k9 {1 H3 D  {
如果唔信大家可以裝跑上去排行榜搵我 伊個月內有冇上 我伊加努氣度係那由他%
2 K) U& k0 B6 r2 d7 C

已有(7)人评论

shiraishi 发表于 2022-1-9 19:20:54 | 显示全部楼层
点解咁唔顺气?

熊子 发表于 2022-1-9 19:23:47 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2022-1-9 19:20
; T5 h; z, y8 u  }* E% P8 B点解咁唔顺气?

3 a) L5 P" N9 J3 a主要係 佢伊加有每日任務同登入系統簽到活動
6 `! R5 Z4 s! o8 ?; U* ~7 E$ q! f! h
每日任務我做完但冇收到就比佢封能佐 簽到活動都係

动漫哥哥 发表于 2022-1-9 22:00:33 | 显示全部楼层
没玩过这游戏

dai69 发表于 2022-1-9 23:35:07 | 显示全部楼层
两边都见到

shiraishi 发表于 2022-1-10 19:26:53 | 显示全部楼层
熊子 发表于 2022-1-9 19:23
' u+ o+ k  H( Y# [- j主要係 佢伊加有每日任務同登入系統簽到活動
& k' B5 w4 L6 F" B# N+ O; b
* P; X' U( i: r4 |每日任務我做完但冇收到就比佢封能佐 簽到活動都係 ...

5 Z1 ~% t$ A! r; d咁就太嫐啦

912rda 发表于 2022-1-12 03:04:31 | 显示全部楼层
唉 佢依家都係靠啲人外掛課金爲主

十月围城 发表于 2023-6-2 13:59:27 | 显示全部楼层
这个游戏没玩过。