[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10983 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-8-6 19:24:24 | 显示全部楼层
基本上係24小時長開。。 見到我冇ON嘅話你嗰日行運。
5 E7 M* z8 h# I. @& {: }- e: P- Ckwanyeung 发表于 2011-8-6 19:23

$ u8 j8 @% J4 w/ }* p& y! x  z, V) Z) x4 l
  Z; A! Z: ]* K9 c; O' L- x% J
    你返学都係24小时开住?你依家係咪放假时候呢?

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:28:17 | 显示全部楼层
你返学都係24小时开住?你依家係咪放假时候呢?( c1 x* P6 e- l/ r# k) m9 A7 ~
kevinchan 发表于 2011-8-6 19:24
考緊試。我都想放假。唉。
$ a, o  G1 Z6 v, v& R) J9 {. e" R# ^; ?返學唔畀人開住電腦嘅咩。

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:30:38 | 显示全部楼层
考緊試。我都想放假。唉。" C. m. ~6 p0 c5 V7 z/ l( V
返學唔畀人開住電腦嘅咩。
5 i- A+ [: d- ?* _& `kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:28
) M0 X6 w0 d* ]- `

# h: w% {7 N# Z5 X  q# F0 V0 ]0 g9 r
    我估计多数人返学都唔挂机啫,估唔到你係例外

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:33:11 | 显示全部楼层
我估计多数人返学都唔挂机啫,估唔到你係例外
0 o  f- w, R4 Hkevinchan 发表于 2011-8-6 19:30
4 ^  h9 D6 c# S8 L+ W
我部機24小時長開嘅。。除非真係要搬屋,拎電腦出街,唔係都好小會熄機。最多間唔中重新開機。。。

基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:35:29 | 显示全部楼层
有高层去告就够了,我啲2打6都系返屋企睇IQ博士把啦' D8 ~1 }2 I$ f5 _
chrisrex 发表于 2011-8-6 19:16

1 K/ m, H4 \( Y( V
6 ?" L; i8 t; k2 q1 S9 d1 o) ?
, G, |3 L1 h: o9 \1 q9 U: J* t( A    记得帮我录闪电传真机

wjr5200 发表于 2011-8-6 19:43:50 | 显示全部楼层
如果每个回复都系亲手打的话系值得原谅的,毕竟这只是排列组合问题  他将人地一个月先做得到的野一日做左" T1 c; w9 c+ P5 n6 ~- y. j/ s
然后剩下的时间休息 而不是每天都做一点点     但如果证实系bug搞出来的话就不可原谅

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:51:59 | 显示全部楼层
我部機24小時長開嘅。。除非真係要搬屋,拎電腦出街,唔係都好小會熄機。最多間唔中重新開機。。。2 |+ d7 v0 Q8 j+ x; p0 b
kwanyeung 发表于 2011/8/6 07:33 PM
; q' t: b+ @3 ^+ O7 M. Z/ \  f

6 z( @. Q+ J8 P  U% y& J% V3 k: y5 m- d( b( ?, P' Z4 m4 u
    咁狼,仲狼过雀仔 - -

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:53:02 | 显示全部楼层
记得帮我录闪电传真机
/ F5 ^3 B9 r. T/ d# v7 h+ w基拉杰特 发表于 2011/8/6 07:35 PM

( w9 {/ y! k4 l% H1 Z
8 Q/ z; m$ }5 n! y+ B1 Z4 V% m3 Q
: O- E2 A& m/ x1 l. R    做晒了,好嘢,唔使录 UGB_LM[K}[8AZUCD%)ZU9P4.gif

基拉杰特 发表于 2011-8-6 20:34:21 | 显示全部楼层
做晒了,好嘢,唔使录
  {- _- G+ [  \chrisrex 发表于 2011-8-6 19:53

1 h8 F& a4 a" V+ j% o2 ~; {$ d. }7 ^' {) E
# u5 {2 p6 p# Q# r1 R
    竟然没录,够胆夹棍

maplep 发表于 2011-8-6 20:39:37 | 显示全部楼层
加多张证据
* g6 ~: e- e4 U0 T
% Z# a' r4 B' M超三原谅0 a! @* k# U. Y# D; k
基拉杰特 发表于 2011-8-6 17:27
! C% ~  n7 X: w3 d; M

' B" J# B9 ^+ ], K' c, m# k3 f5 W5 ~$ g/ ]$ w  R' M' w6 u
    我中了45抢。。。- -

chrisrex 发表于 2011-8-6 20:52:44 | 显示全部楼层
竟然没录,够胆夹棍
3 K" J! i5 c# ?5 K基拉杰特 发表于 2011/8/6 08:34 PM

1 K; h4 O5 V3 {: [4 Z& k/ i" N6 a/ `3 y0 P! t0 R; b

" a0 f6 V6 C) _0 `0 g4 U    夹棍之前要除裤个啵

chrisrex 发表于 2011-8-6 20:54:24 | 显示全部楼层
我中了45抢。。。- -
! j* y$ F! l4 ]: r7 @maplep 发表于 2011/8/6 08:39 PM

7 e- f" I% T5 Z% P$ v) p. K) D7 A" M- D6 |& ?, ~( g

7 K% O  A( t" ?" v: Z- Q$ @    m仔中咗45枪都依然屹立不倒 RLLVVIY)UYO)Q9VXPHC_(`8.gif