[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10986 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:03:24 | 显示全部楼层
你唔舍得既. K' a% w9 }2 Z, H& L/ v" |! k
基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:01

7 ~6 A- g" n7 p0 ~9 d  i  f
" ]* i1 D# T# W0 ~' ?, Z% C3 T9 B; A) Y  y; [* b* g
    * N1 T' u, ]- y- P
就算大义灭亲都要啦~!

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:04:26 | 显示全部楼层
个网好鬼慢...白页
- \/ W7 a7 e  B- w; R* u2 {% a# ?- x漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:59
" P) W8 {9 Q8 j4 v/ P
ebuddy 呢? 你哋有冇牆到?

漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:07:57 | 显示全部楼层
ebuddy 呢? 你哋有冇牆到?/ h& U& v( ?: k: i5 |4 R3 T
kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:04
- M# ~* `" E/ e3 v7 I% p7 M$ Y8 c( y
: b2 m4 N& P8 V7 ^5 N% p: r9 ^$ y- s
0 {# k; M3 i' H; V! a
唉,算啦 今晚重装系统啦 应该解决到MSN问题
  y# @6 |) G  n) @反正都想用返64位win7

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:09:17 | 显示全部楼层
alexhus
( M' A' K; [$ i( v% O( @漫步雲端 发表于 2011/8/6 06:57 PM
% c! F' n/ q- F+ L

* ^6 g) O( b" l" ^5 p2 P- k4 _6 ?: }  C" z+ @* ?! l: r
    话咗写轮眼街长悲剧咖啦,竟然咁都唔记得 ,不过,我冇忘记写轮眼街长㗎

漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:10:45 | 显示全部楼层
话咗写轮眼街长悲剧咖啦,竟然咁都唔记得 ,不过,我冇忘记写轮眼街长㗎, f9 I1 R* O6 R; a7 G
chrisrex 发表于 2011-8-6 19:09

9 ^2 ?$ c5 w0 g6 Z- V, ]3 w8 Y' U+ P1 b1 c

- f3 R# n0 t* s一齐去告状啦

基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:11:10 | 显示全部楼层
就算大义灭亲都要啦~!/ {; ~" q: |8 l1 f4 H+ z* Q7 Y
漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:03
. E7 J8 _, q6 [5 r: ?( k
; L+ G1 l( d5 _
& |7 x6 E( u5 e. O1 {9 ?  A
    伟大,咁我都唔阻止了

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:11:19 | 显示全部楼层
唉,算啦 今晚重装系统啦 应该解决到MSN问题, V- ~% N# y+ f2 R7 k4 X% ^7 x6 B' K
反正都想用返64位win78 Z) ^; \7 |, i8 m( z3 d3 ^  p
漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:07
8 Q! V; A8 r( r% _' }# n
為咗一個MSN重裝系統你都好嘢。
6 W7 _" @) Y8 h6 V8 R其實MSN咁多軟件都唔一定要裝佢官方嗰個啦。不過我中意官方嗰個只係可以多重登入啫。

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:14:50 | 显示全部楼层
所以咪話叫你試吓上imo.im 網上MSN唔使安裝。
8 ?  Q/ u8 e% @5 G, S1 f8 Ukwanyeung 发表于 2011-8-6 18:57

- J& s3 `/ g: Z) T- C
+ k- H' m3 s+ o# z
9 F- Y' T6 `) \) D) d    登录mail.live.com进入邮箱都等于进入web msn了,真係几方便

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:16:22 | 显示全部楼层
登录mail.live.com进入邮箱都等于进入web msn了,真係几方便: y3 V8 e1 M# V' P! R
kevinchan 发表于 2011-8-6 19:14

; Z1 ]& J8 M, K. e1 `* O嗯。不過都好小見你用。

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:16:33 | 显示全部楼层
一齐去告状啦# C& Q6 D* Y& o7 D) F1 L2 P. ?
漫步雲端 发表于 2011/8/6 07:10 PM
, ]) K! R4 D) w3 Z

+ O4 ]. Z2 Z* E' M9 r, m5 G' P% ]% _( v2 L! g
    有高层去告就够了,我啲2打6都系返屋企睇IQ博士把啦

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:19:10 | 显示全部楼层
嗯。不過都好小見你用。$ L7 n( L# \6 _
kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:16

' B$ G7 a% l- S- L9 @$ z
" e. S; D0 z9 N2 H4 N! V1 y7 `
# M1 v' R6 e8 y9 e8 s    估计你係长期msn 在线,因为 每次我登录邮箱都见到你

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:23:13 | 显示全部楼层
估计你係长期msn 在线,因为 每次我登录邮箱都见到你
2 W4 S7 e1 _; M% r0 w  Z3 Rkevinchan 发表于 2011-8-6 19:19

+ h' `7 f2 {" o5 t' n: P$ O/ b基本上係24小時長開。。 見到我冇ON嘅話你嗰日行運。