[其它更多] 您是怎样知道粤漫社?

Kiver 发布于2021-6-16 23:03 17229 次浏览 662 位用户参与讨论     [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2021-6-18 18:49:58 | 显示全部楼层
manman 发表于 2021-6-17 22:57
1 H. d2 ?& d4 }2 t冇留意呢D咁既野

" f2 `6 @) R  \: |: [4 T6 b可能果时你潜水紧

manman 发表于 2021-6-18 18:51:28 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-6-18 18:49
7 j9 c! L% C1 ], t+ s' r可能果时你潜水紧

- N. U6 S/ O9 q: M, Y$ g5 O係潜得好深個只

勇者罗兰 发表于 2021-6-18 18:55:14 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-6-17 23:26
: |5 V% p4 x6 M0 L& j1 p& W; P% W" z其實,我無論第一次定係第二次賬號。你都係,前輩來啊

) }0 I# k. @# ]; p8 Y$ @' Q+ R闻道有先后,术业有专攻。你等级高过我地,所以你先系我地噶前辈

艾班 发表于 2021-6-18 19:02:22 | 显示全部楼层

stevencif 发表于 2021-6-18 19:20:36 | 显示全部楼层

stevencif 发表于 2021-6-18 19:21:39 | 显示全部楼层

回帖奖励 +8 星梦社区币

mkdi 发表于 2021-6-18 19:29:24 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-6-18 18:555 N9 Q! P5 [5 z+ K
闻道有先后,术业有专攻。你等级高过我地,所以你先系我地噶前辈

/ ?3 ~- C7 [$ }7 S$ w1 H/ w' h冇乜嘢可能囉!雖然,我係版主!但係,年資都唔夠你來!所以,你哋先係我嘅前輩啊

kc123kc 发表于 2021-6-18 23:25:48 | 显示全部楼层
有好多年没上过来了,上来发现论坛宜家已经越做越好了,好感动
* r% x& z; b! i; ^; {( E. k8 F继续加油~!

Kiver 发表于 2021-6-18 23:56:18 | 显示全部楼层
kc123kc 发表于 2021-6-18 23:25
) S/ G* q  G  r, C( T! e! h有好多年没上过来了,上来发现论坛宜家已经越做越好了,好感动
9 F  s7 i& E5 t- C! U! I7 c继续加油~! ...

( U) G- U3 X8 {5 u/ b# m' y因为停运的问题,远远不及隔离好

勇者罗兰 发表于 2021-6-19 19:07:04 | 显示全部楼层
manman 发表于 2021-6-18 18:51
5 z. C) J3 T: p9 R, ~( d3 P: P係潜得好深個只

' l: ~) U  G1 M, U2 D' ?; V隔离边个甘犀利炸左你出黎

勇者罗兰 发表于 2021-6-19 19:09:50 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-6-18 19:292 w% w5 I6 R( l! ^
冇乜嘢可能囉!雖然,我係版主!但係,年資都唔夠你來!所以,你哋先係我嘅前輩啊 ...
% j. c' L' x* k7 V5 Q$ q
果个意义唔大,所以系我心目中,你先系前辈级

shiraishi 发表于 2021-6-21 08:52:07 | 显示全部楼层
loengwaifun 发表于 2021-6-18 09:30
* R4 ^9 {. P- e3 u0 a我未中齊啊
( |! s) @# d; w+ b: y: i
未讲完就中咗