[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10976 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:36:29 | 显示全部楼层
算,你依家邪惡總部老大太難屈得你入。都係搞掂啲二打六先算。% W5 K0 n, x$ c! r! r  l. W; E
kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:01
8 d5 h5 w& W; ]5 h2 _, a! s

& a9 o5 ^9 ^$ E, u3 g, O( U- |( u6 Y2 r5 j
    乜咁俾面啊

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:36:38 | 显示全部楼层
你有VPN都上唔到噉邊個上到。% J2 u( N/ U7 N$ ]8 I
kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:30
5 \" [! F* r% W! L" P$ l
( X5 g/ f: p" q& n
9 U" j/ u6 [7 h9 k. ]/ Y

7 z, T% r. Z7 O" W5 d要下载本地网络嘅资源,唔上得VPN 一上就没速度

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:38:36 | 显示全部楼层
事實証明呢個唔系挖苦你, `: a8 V% }6 N7 I* J0 ?
inber 发表于 2011-8-6 18:36
- S4 d) y$ T7 \6 z( U; j

& F; j9 V. k3 R! K* R1 D7 o' X+ E) m7 m4 p" ~
    - M. c" `7 G9 D0 M" L- a. j
原来你d回复好多都系,多谢楼主分享

kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:38:42 | 显示全部楼层
要下载本地网络嘅资源,唔上得VPN 一上就没速度
0 U1 O( C6 `9 p+ P# U  I漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:36

5 W" z' l: v9 {1 y5 r4 y咁怪。你個VPN睇嚟有啲問題。。
/ m5 H; a- R. W* I- s你試吓imo.im 得唔得

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:41:03 | 显示全部楼层
边个可以批量删的删晒那些贴啦,召唤K社

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:41:20 | 显示全部楼层
我支持禁: K# G. P6 M, }% I  D
基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:35
/ E$ \1 B# w7 h* H3 ?% w

$ B: L5 U' s3 U' G8 v, z
; q  n/ E% n5 R/ X: m# W嗯...两个钟300帖太离谱 唔永久禁起唔到阻吓作用

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:42:28 | 显示全部楼层
边个可以批量删的删晒那些贴啦,召唤K社
( j+ ?0 @$ X7 S基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:41
- E, a' _# P* E. X" Q, U

% \0 H1 u, A* u' \6 v" ?* m; B5 C) e8 n+ [& a& C
街长可以

inber 发表于 2011-8-6 18:42:32 | 显示全部楼层
原来你d回复好多都系,多谢楼主分享: w- ~' ^* B! k5 O/ G1 \
漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:38
5 M* v3 P3 K- F4 S/ B  C

- d( v* b' z& f, d4 O0 D
/ k2 x# f, O* }/ ^+ o6 t舊果啲先系- Z. K/ Z/ A3 q+ W9 I5 @
(新果啲下面會附多句廢話,雖然都系好水)( ^: K9 [, q( Q$ c. a- h
重有我盡量都唔連續一樣的
) \! L7 k0 V/ d2 X7 ?( A( d
例如:8 V& q" i$ h( v' Q& ^+ h
多謝樓主分享
8 k. q: r' a: E" k3 ?7 r: C4 I多謝樓主  j' N5 |* z# [9 ~' j; Q: f
感謝樓主分享) z$ x; [4 G( h( {
多謝樓主發帖

. h4 v' J. R0 J隔止咁用+ H! J5 Y$ @7 }/ K
) C1 Y, h* H! F* ^
雖然水,但系應該咬唔入
0 L% |4 W: H* R5 [如果你發現咬得入果啲提下我
5 r$ o& Z: _, R1 G- z! o8 s等我改左佢

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:42:44 | 显示全部楼层
嗯...两个钟300帖太离谱 唔永久禁起唔到阻吓作用
" x) v0 r6 a; I! z; \1 ?( {漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:41
* m/ _5 ^2 x& O5 m2 G) V. \

5 E8 t0 Q8 d/ [: t$ c
0 h" ]6 l+ i  r9 {9 l) h' }& g    唔永久禁都对唔住佢啦,咁积极

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:44:19 | 显示全部楼层
舊果啲先系1 i4 D8 R* \6 y& I1 h
(新果啲下面會附多句廢話,雖然都系好水)( Q% ?% Z% Z2 f' M9 J& Z" O
重有我盡量都唔連續一樣的9 q* k# x/ i* \6 y; D, J

7 G& ~& v* G/ Q1 Y! w+ H: J隔止咁用  p4 d( x9 P4 g# K7 B8 c

3 Z. \, t' O. Y雖然 ...7 _1 W' k9 {4 p9 h; [: d
inber 发表于 2011-8-6 18:42

; y+ n! @9 e+ z# [$ F/ O) z- ]
+ O; H# a) t# p1 m+ ?2 b5 {5 B) \% v2 v0 m7 r1 W* L7 c- Y
    除非隔了很多天,要不都可以咬啦

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:45:32 | 显示全部楼层
街长可以! g2 b2 v, V, Q, D5 {
漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:42
4 B% I5 R( e3 B" _7 Y* G( w1 x
6 e  ~1 O: a# p  k3 z1 U
# q( h2 F  G! a8 K( P' |# u
    M仔修炼, 老虎闭关, 雀仔睇戏

kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:45:50 | 显示全部楼层
乜咁俾面啊
( J% t/ D7 Q9 F1 A# _7 R基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:36

4 @# e% ~* T( z+ g3 C  \唔畀面你容不易畀你啲手下斬。