[社区发布] 粤漫社云停机维护公告(粤漫文21-0329)

Kiver 发布于2021-3-29 23:36 5310 次浏览 64 位用户参与讨论   [复制分享主题]
粤漫社云停机维护公告
(粤漫文21-0329)
        近期发现粤漫社云存储服务器在管理中出现网络速度异常问题,所以粤漫社云存储服务器计划于2021年4月3日当天白天全天停机维护,尝试更换主板看看情况是否有好转,到时所有上传服务及下载服务将暂停,若已购买了下载链接的会员,请尽快下载完数据,以免受到未知情况的影响!' d, O$ F# e: l% Y% I  a
        若不能保证在4月3日早上9时前下载完数据的会员勿在近期点击下载新的资源文件!
1 G. \% A9 u  h7 j6 @0 n2 ~" S# |  b2 k' D7 k; e' a
        介时,粤漫社社区运作正常,粤漫社云网页版的文件管理功能运作正常,粤漫社云页面的储存服务器状态将显示为异常,影响仅限于无法下载文件和FTP上传文件。. f  f. Q+ D8 E8 f+ g* C, u( x+ u* e8 O
        不便之处,敬请谅解!!
! q8 z& W( p8 ~

已有(64)人评论

勇者罗兰 发表于 2021-5-8 19:10:55 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-5-7 10:54. G6 ^, [& K: _8 p  m8 R
所以佢有乜帮手我都唔会托手肘,另外最近要照顾老婆,好少上嚟吹水,合成作品都要延误喇 ...

7 v' }3 }) \5 I) e7 T3 z3 ^, R2 Y; c; b唔紧要啦,果D可以慢慢黎,点都系现实重要D噶

killyou 发表于 2021-5-7 10:54:16 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-5-1 18:54! D5 x8 f, x: O6 U6 O
依D好友可遇不可求,你都好令人羡慕噶

. i& a7 r' \- T; |8 z' R% @- o所以佢有乜帮手我都唔会托手肘,另外最近要照顾老婆,好少上嚟吹水,合成作品都要延误喇

勇者罗兰 发表于 2021-5-1 18:54:27 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-5-1 13:44
, _6 @  q+ }& W; g6 J! p佢算系唔话得,如果冇佢,我就真系去996
' l. }  z& P- g1 y: }
依D好友可遇不可求,你都好令人羡慕噶

killyou 发表于 2021-5-1 13:44:28 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-30 17:49
4 H% w. v2 T. n6 W; u! l% g3 G个个月有甘多落袋,真系羡慕6 W" J$ L1 m3 c. B4 _
甘你都算抱左大腿

! }( S0 `# j7 y! X佢算系唔话得,如果冇佢,我就真系去996

勇者罗兰 发表于 2021-4-30 17:49:59 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-26 09:01
8 @5 |9 W7 T& }  c如果我好似佢咁,一个月唔使做都有二十万我肯啊,可惜拣错新手村,连份工都系佢介绍 ...
8 \# D8 p4 i  v1 [# A/ B) _
个个月有甘多落袋,真系羡慕
3 z5 w" k. ^2 R. \+ H" u! C. T甘你都算抱左大腿

killyou 发表于 2021-4-26 09:01:01 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-25 21:08; [! K* Z0 U; Y4 h" ?
你讲个朋友系咪就系你自己

, ~; B* R6 A. I, O& _如果我好似佢咁,一个月唔使做都有二十万我肯啊,可惜拣错新手村,连份工都系佢介绍

勇者罗兰 发表于 2021-4-25 21:08:44 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-19 10:31
5 L9 \; J4 k8 v1 ~3 u. k* N% K7 ^话唔定日日打麻将,好似我朋友咁
" L0 c8 l8 Y- M$ `! u; _. [8 u8 r: r
你讲个朋友系咪就系你自己

killyou 发表于 2021-4-19 10:31:08 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-17 17:26  g6 a! F$ f- b! H
甘一定系大地主啦

% s! j- t* C2 p. x6 P' N话唔定日日打麻将,好似我朋友咁

勇者罗兰 发表于 2021-4-17 17:26:36 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-14 09:21
6 S0 ~. C% g0 t2 I& z; d. O# O; G个个月收租都似

J+ ]3 f. Q0 q4 I甘一定系大地主啦

勇者罗兰 发表于 2021-4-17 17:26:06 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-14 09:20
2 o/ p7 f1 r( ]就系音频会比起dvd版音频多咗d睇电视嘅味道

/ ?5 y8 z" i0 z8 k( k0 q够晒怀旧啰

killyou 发表于 2021-4-14 09:21:27 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-13 22:20% ~; p. S' |) l- y
好明显直接系啦

8 w) a" `. F7 k/ t2 j个个月收租都似