[青葱校园] 终于等到放假了。。。。好挂住漫社啊。。

艹傅颖 发布于2011-9-16 20:51 4042 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
初三的生活真系可怕  作业科科都要交  上课唔俾训教     最惨的就系  我记得D师兄师姐曾经讲过一句话:初三咩都唔识惊最怕体育课。。  到呢一刻我终于体会到体育课的黑暗。。。。大腿小腿都快要爆炸了日日都要做仰卧起坐  我个肚痛死了% T# Q6 D: k1 l7 N

# s$ [5 Y7 C, J6 X$ i' m+ O好怀念初一初二的生活了

已有(28)人评论

十月围城 发表于 2023-6-6 12:24:15 | 显示全部楼层
讲起体育课,我想起我们学校的后山,怀念啊。

p365 发表于 2011-10-8 15:38:18 | 显示全部楼层
读书的日子真好~~~ 无奈我已经工作了 唉

千树怜之子 发表于 2011-10-5 21:29:21 | 显示全部楼层
我好想泡妞去呀!@

s0659162 发表于 2011-10-5 19:38:48 | 显示全部楼层
這也是為了你的將來好& W7 j7 \: X) J( l
好好的撐下去吧

a9413668 发表于 2011-10-2 15:32:37 | 显示全部楼层

lwj23 发表于 2011-9-30 16:26:47 | 显示全部楼层
初三高三一样无压力的路过~~~

rinto 发表于 2011-9-17 23:15:18 | 显示全部楼层
哎```你地太细个啦!!!!!等你长大佐就知道`依加就唔会哏讲噶啦
2 d8 u2 X/ r7 z
: p4 [: U, i4 T! U$ e% B" D) p( V6 J我想读书哇!!!

oolym 发表于 2011-9-17 10:14:24 | 显示全部楼层
不快乐的时光好快过,5洗担心

基拉杰特 发表于 2011-9-17 09:16:19 | 显示全部楼层
點解啲人成日話大學咁寫意乜中國啲大學真係咁正。。?3 C5 ~6 g* m2 c- W
點解我有咁多嘢做。。。唉( T+ i( C" t. h' V# j" y! ^! `6 ^6 u
kwanyeung 发表于 2011-9-17 00:55

& @4 t/ \% ]# H/ l+ W' V$ F6 S2 k$ o$ s

" `8 K8 h/ e& L% j- M    所以才出那么多“人才”。中国大学,天朝出品绝没正品,当幼儿园行了

平常心 发表于 2011-9-17 01:34:10 | 显示全部楼层
多D锻炼身体,打好个底子,

kevinchan 发表于 2011-9-17 01:29:57 | 显示全部楼层
讀書當然唔應該咁寫意,你哋講到好似去度假噉4 r* ], r/ y. ]/ k
kwanyeung 发表于 2011-9-17 01:14

6 S0 J8 O, t1 O4 s+ s. `' Q+ O/ X- F/ ^5 X7 ?
3 j! z6 E3 s. N+ F  y+ W  q
    所以早就咁多“人才”

123下一页