[信息举报] K社,我噶星梦又变咗负数啦--!

alexhus 发布于2010-8-2 20:47 3574 次浏览 32 位用户参与讨论     [复制分享主题]
K社,我噶星梦又变咗负数啦--! & Q* ^3 i9 w( i$ ^6 L0 B

6 L( i- u, x7 g# e6 [. d# B7 A  b每次存钱到银行之后,剩下D钱全部都变成负数。。。

已有(32)人评论

wuchaojin 发表于 2011-1-8 22:09:27 | 显示全部楼层
好可怜哦。快快变正。

ce7441285 发表于 2010-8-19 23:53:24 | 显示全部楼层
变成负资产???

lesswind 发表于 2010-8-14 15:30:02 | 显示全部楼层
太恐怖啦!我打死都唔存錢啊!

tandong 发表于 2010-8-7 10:54:31 | 显示全部楼层
我都5知可以存款了!/ l$ `" @5 y8 ^8 H
chen2010 发表于 2010-8-5 05:48
# K3 N6 o' z% o

% D" g5 y% B- s- e- y
# i  ], J* D9 e7 b/ s4 B  d    银行有风险,存款须谨慎

chen2010 发表于 2010-8-5 05:48:30 | 显示全部楼层
我都5知可以存款了!

fejich 发表于 2010-8-3 21:54:01 | 显示全部楼层
我亦無存過錢~~~從來

125919928 发表于 2010-8-3 21:51:38 | 显示全部楼层
我没钱存...

kevinchan 发表于 2010-8-3 19:46:34 | 显示全部楼层
存款有利息啊,梗系存钱好啦。。。摆住都冇用,咁挪番D利息好过。。。. e& ]9 I. s( F7 v* q. _/ H  Z* Z
alexhus 发表于 2010-8-3 18:20
0 X$ g' j/ U: z- `& w7 d/ T
) [8 P* c1 Q, y# @# m. J9 q. L& U
6 y" x/ B6 @4 W# n* n: c
    叫K社下命令街长唔准存钱

tandong 发表于 2010-8-3 18:41:47 | 显示全部楼层
无错,应该咬多佢一次就啱.........堂堂一个街长竟然无钱摆出嚟& c: n6 J  `$ t
kevinchan 发表于 2010-8-3 14:48
4 N8 f3 ?9 d5 \% i4 q4 _! J" S

! {  l" y3 Z/ }
; `: Y$ Q5 T. p& M" A1 ^; }    对,下次群咬大水喉!!

tandong 发表于 2010-8-3 18:39:46 | 显示全部楼层
存款有利息啊,梗系存钱好啦。。。摆住都冇用,咁挪番D利息好过。。。% p. t  I+ u. I
alexhus 发表于 2010-8-3 18:20

+ B9 ?/ G# g) P. p0 U3 S2 }挪你个头,我存左一次,结果论坛更新,要拿翻几要扣税,5W多,出来得3W多,亏死了!

alexhus 发表于 2010-8-3 18:20:55 | 显示全部楼层
无错,应该咬多佢一次就啱.........堂堂一个街长竟然无钱摆出嚟
# \' }8 A. s: Kkevinchan 发表于 2010-8-3 14:48

1 ^: j7 Z' I- M( X" O2 C3 d0 R2 I* r

; ]- W1 v! b4 [2 n7 w1 O: U    存款有利息啊,梗系存钱好啦。。。摆住都冇用,咁挪番D利息好过。。。

123下一页