[其它更多] 啊——毁容啊!

毛利蘭 发布于2008-7-20 08:30 4653 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
沉日去屈臣氏买咗只“屈臣氏天然骨胶原眼部保湿啫喱”……点知……点知…… 今日眼部周围嘅皮肤红到一块块咁!仲有少少痛添!其实沉晚啱啱用果阵我都已经係咁嘅喇!我仲考虑咗好耐,好唔好洗咗佢,但係谂咗好耐都係觉得可能到咗听日就唔会嘅喇!就咁过咗一晚!今日都仲係咁! 我平时都用开45蚊一支嘅“玉兰凝翠眼部亮肤霜”嘅,如果唔係因为呢只产品下咗线,我就唔洗买20蚊一支嘅屈臣氏眼霜喇!仲要係买一支眼霜送一支洗面奶添!都唔知係未用惯贵嘅突然用平嘅就变成咁!

已有(46)人评论

quill 发表于 2008-7-23 21:13:26 | 显示全部楼层
原帖由 毛利蘭 于 2008-7-20 21:53 发表
6 w" \9 {0 l! }& P6 }2 B* r2 v
2 \0 N0 i* H" n5 s
: S/ j+ d/ R7 R0 A/ z
7 ^" Z+ a# t- S- J) |俾咗阿妈用喇!仲俾佢闹啊!佢话佢都唔用嘅!再过43日我就25岁嘅喇,一定要用咖!你係未以为钟意卡通嘅人都係好后生嘅呢?其实我係“粤漫社”年纪最大嘅女动漫迷嚟咖!已经係“婆婆级”嘅喇!
; A1 ?1 Q* {7 N/ ]& z4 p
5 V5 b: x- d2 J% h5 pP.S:你个“靓 ...
. @9 N- p4 }5 }$ [' I9 {

5 N" \. x2 Y8 {" U: z$ ?6 U; J真系晤好意思拉,因为我都好内无上过来论坛拉,我多时间系论坛的时候你先刚入来无几内,无点同你讲过也,所以唔知道你D"秘密"/ `1 x$ y4 \. P% ]! q
' O7 p- E% r6 K6 P6 E
怪晤得你会选呢只也拉,其实不过我觉得屈臣呢只系列,我自己就只用过护手霜同去角质果只罗,觉得呢两个都非常好用,而且去角质的我还系重点推荐噶~~眼膜个话,我个人比较懒惰,好多面膜都同眼膜一起噶拉,我就用果个就算拉~~~~哈哈~~
- s! }* x0 D, p0 H
$ f0 b+ k$ A9 P个签名已经唔重要拉,甘内无上过来,我还以为给人删了个号拉`~

sarahytan 发表于 2008-7-22 08:37:25 | 显示全部楼层
allergy is really bad...

kalaso 发表于 2008-7-21 23:45:52 | 显示全部楼层
原帖由 毛利蘭 于 2008-7-21 10:33 发表 7 e9 R' T# B' l- \$ @1 ^3 W
25岁的婆婆..............你要推理去諗就会觉得好恐怖噶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (你D推理真係好无厘头啊,都唔明你UP乜!你不如拜我为师学下咩叫推理喇!)
- F' }3 v, B, v% O6 S$ m( z1 a  i& D& Y9 I
过期产品,皮肤过敏了(我 ...

9 `1 h" _, {% U$ b
: t( v: H- v) z: J+ x# Z: S% N) y9 T# X25岁的婆婆 諗下佢几时生个女 个女几时生左个孙
  _, R0 t* h4 ]( B/ Q咁样系米好恐怖吖

毛利蘭 发表于 2008-7-21 22:52:08 | 显示全部楼层
原帖由 lxch99 于 2008-7-21 22:42 发表 : T! A& ~: e! X1 u6 K! v, x5 r( S( C
算啦 睇开D·

# T7 w/ C( O* l% t4 A
/ @, Z0 w+ A6 R3 U  C如果我睇唔开嘅,晨早已经XXXXX喇!

lxch99 发表于 2008-7-21 22:42:30 | 显示全部楼层
算啦 睇开D·

毛利蘭 发表于 2008-7-21 22:25:47 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-7-21 19:22 发表
+ c# k) Q/ t/ t天生丽质,人见人爱,成日批荡,过眼云烟,

' a7 l, R2 F9 x. v7 q. J0 O, Z2 z& Q( @) n! l" O: Q) q- w
兄台!你好有文采啊!

平常心 发表于 2008-7-21 19:22:20 | 显示全部楼层
天生丽质,人见人爱,成日批荡,过眼云烟,

毛利蘭 发表于 2008-7-21 19:14:52 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-7-21 18:45 发表
/ s7 L$ _  ]- g9 w' R9 W你呢皮肤好好地,何必护肤,难听讲句,"自找,"
3 {; V/ q; T; U* ]* f
/ e& a2 a. u7 g7 a9 P9 c0 t
* r, ?8 z5 ?& W( v" y7 X. e0 }% P! `
你太过分喇!

平常心 发表于 2008-7-21 18:45:23 | 显示全部楼层
你呢皮肤好好地,何必护肤,难听讲句,"自找,"

毛利蘭 发表于 2008-7-21 16:12:31 | 显示全部楼层
我20的说。。。。知你后生喇!喺喥晒命!我份人妒嫉心好强咖!好似白雪公主个后母咁咖!见到D俾我后生嘅人唔知会做出D咩事加!你小心D喇!)
( a0 W3 J, E7 I- U- @& v
4 O7 }' N( V; Q  h% ] 系咯。。。25岁应该昰叫姐姐的说(咁未学柯南咁叫我小兰姐姐啰!哦呵呵……)7 q9 r9 w( h: X: q! G% ]

, F, K8 @2 L, r9 c5 k" F8 t4 G5 I好番未,呢皮肤再差都系天生,我只知用惯化妆品保养呢MM呢皮肤没个好,(好番,有心喇。我用护肤品并非皮肤差,相反嚟讲我虽然皮肤好黑,但係胜在皮肤够好!只不过随着年纪嘅增长再好嘅皮肤都会衰老喇!)
4 f; n4 G6 F! `* h, S! |6 A0 l$ Z1 O
浯係吧.屈臣氏都搞d咁嘎黑心産品?(屈臣氏只不过係个小超市,并非专业出产护肤品嘅!唔关佢事嘅,可能係我D皮肤唔适合佢D产品啫!)

aa超級p 发表于 2008-7-21 15:31:01 | 显示全部楼层
浯係吧.屈臣氏都搞d咁嘎黑心産品?

1234下一页