[音乐资讯] 应该————冇人记得尼首歌!!

ljcyx236 发布于2007-8-27 01:23 2957 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
; s8 i7 f/ [  S9 B  ?3 L
0 e, e8 }; w' h2 C- O- t
  |6 d5 g! r3 G- Z
女巫学飞天----滕丽名
3 Y1 `7 k2 X* `6 n# f% G: b ) m: f# U1 h( T
但系E+稳唔翻咯~~~个个人都话唔知。。。滕丽名唱
3 g3 F9 D% e3 q- P- h$ l) o过噶几首儿歌都好好听。咕噜咕噜魔法阵就唔使讲拉。。。' e7 s: K5 P+ x2 P. _
  m2 x- q* i( m6 ]2 s# w% T
女巫学飞天----滕丽名噶朋友可唔可以上传一个比我呢~~~
- L, d; }& g/ D! y# l9 |; W我问个个人话唔知。。尼首歌系1998年得过儿歌金曲颁奖典礼+ f4 V# |) N3 D9 T0 ]# W' S3 y3 \
金曲奖。。歌词“1.2.3.4双脚递起。。2.2.3.4双眼合起。。看看世界。。我飞了。。”0 Y6 L- {5 z5 I6 U8 Q

! H2 g* v7 O# ~3 j
. V7 D9 H- W  D: @5 l& P
5 p8 m  t& Y4 t/ ]5 d( k ! F  A: H1 p7 M% e" b( q8 Q; h

[) x' m5 y3 H, f$ d5 j6 [

评分

kalaso -5 -25 -1 求资源请使用小字报~

已有(9)人评论

Phebe 发表于 2008-6-6 20:25:38 | 显示全部楼层
我在土豆传了这首歌颁奖时的视频:http://www.tudou.com/programs/view/aXeUFIlGfNY/
lych 发表于 2007-8-30 21:38:23 | 显示全部楼层
原帖由 沙师cat 于 2007-8-29 01:37 发表
+ b/ G' I. h% ~http://www.youtube.com/watch?v=P797P_Zvda0
& }  P4 [5 B$ b( h& T  ^
+ b) H$ d- y9 U, h* D只能找到这个了,不过起码听到./ e1 r/ p7 c5 M) b
4分15秒开始,前面的等等吧.
1 s6 T2 S' I7 g- I1 J
5 T+ Y3 b0 G/ K% |
真是高手,谢谢了.
Laputa81 发表于 2007-8-29 09:20:30 | 显示全部楼层
无印象~~~
, T+ D3 m4 O* M' G$ {个年无电视睇···········
沙师cat 发表于 2007-8-29 01:37:14 | 显示全部楼层
http://www.youtube.com/watch?v=P797P_Zvda0
# H( k2 K( k: A) N
; W  }9 _6 i" f9 w$ D只能找到这个了,不过起码听到.9 }( e0 A1 T- M- U2 [6 Y2 ^
4分15秒开始,前面的等等吧.
huzejian 发表于 2007-8-28 23:52:44 | 显示全部楼层
好似无印象,有无得下载呀...
free9527 发表于 2007-8-28 23:17:48 | 显示全部楼层
好似有D印象!不过就吾系记得好清楚了!!
kururu 发表于 2007-8-27 16:11:08 | 显示全部楼层
要听过先知~~~~~~~~~~~~
熊猫仔 发表于 2007-8-27 13:12:05 | 显示全部楼层
有无提示啊~可能我记得噶~!
落樱缤纷 发表于 2007-8-27 11:41:13 | 显示全部楼层
点会无人记得,我听过~~& a! d- M7 y0 p: y, y) h
/ x0 o1 h' Z- a
我有当时颁奖典礼的碟子,里面好象有这首歌