[灌水]依家好似唔见咗JUNLOU压钢炼噶.?

傻仔一嗰 发布于2005-6-19 09:17 1153 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知道佢去咗邊呢..我等佢嘅版本等咗好耐啦.到依家都唔知道去咗邊度.唉...

已有(13)人评论

fung1185 发表于 2005-6-20 03:08:09 | 显示全部楼层
我見有放過12集<BR><BR>畢竟要時間弄的吧
heroyuy 发表于 2005-6-19 21:08:16 | 显示全部楼层
以前发布动画来的
天下无双 发表于 2005-6-19 21:03:59 | 显示全部楼层
<P>........甘都叫做可爱吖......</P>, K  f; a' W3 T5 M6 ^, s% g
<P>..5知就要问咖嘛..</P>
猎人J 发表于 2005-6-19 19:46:42 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>天下无双</I>在2005-6-19 4:01:25的发言:</B><BR>7 O2 g/ o: _) q  N7 R! N
<P><STRONG>JUNLOU</STRONG></P>& l4 C6 q" l2 H6 v0 L. Z  ]- @
<P><STRONG>系乜水吖.............</STRONG></P>
' k* a; @6 T# d) [5 g! V<P><STRONG>吃5吃得先吖??</STRONG></P></DIV>2 A: t4 t5 A  l- I, r6 P% m4 W
<P>你真可爱..................</P>
天下无双 发表于 2005-6-19 12:01:25 | 显示全部楼层
<P><STRONG>JUNLOU</STRONG></P>& c7 q% h. k2 X! h$ x6 l
<P><STRONG>系乜水吖.............</STRONG></P>* {: R  L1 a- h
<P><STRONG>吃5吃得先吖??</STRONG></P>
fung1185 发表于 2005-6-20 20:01:23 | 显示全部楼层
<P>我覺得粵語放出來也有別的感覺</P>
  \" w4 _$ `1 d% R& l$ d<P>加上我不抗拒tvb配音(都很熟識)</P>- R/ F6 A& o9 O. [2 ]+ Q) w
<P>but vcd就免了</P>
猎人J 发表于 2005-6-20 19:50:58 | 显示全部楼层
<P>日...粤我都睇~~~粤语播晒后~</P>. o6 O) R" f3 S* S" u+ D
<P>我准备日.粤都刻埋!!!!</P>
zerro 发表于 2005-6-20 18:17:48 | 显示全部楼层
<P>睇完日文版就算了。。。。。。</P>
紫舞枫林 发表于 2005-6-20 17:19:33 | 显示全部楼层
幸好我没有追钢炼~少了一部动画的烦恼^_^
全職獵人 发表于 2005-6-20 13:34:39 | 显示全部楼层
<P>tvb講真恏cheap~~~~~~成日cut片嘅!!</P>
4 T* R6 T5 ~2 [- d: x<P>收藏TVB就嘚個粵語..配音.其他都cheap</P>
nuffy1984 发表于 2005-6-20 12:26:01 | 显示全部楼层
<P>系广东话都照睇啦</P># ]* k  L. h- k# X/ G, e
<P>唔一定tvb嘎……</P>
0 f/ Q# @3 u. _' C, m( B<P>等tvb播过完暑假都未睇得晒……</P>
12下一页