好嘢.....周丽琪同陈豪有新剧出街喇~~

猎人J 发布于2005-5-15 08:57 3812 次浏览 102 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>啱啱睇电视~~见到预告~~</P>
3 O/ {/ F! c) J# C! g<P>"学警雄心"后播"秀才于着兵"</P>. M, ]6 I2 {; u7 T2 [) C5 U) u, c$ q
<P>周丽琪做女捕快......造型几靓~~陈豪就做官...</P>
# |' p& m% f0 o& b<P>期待ING..........</P>

已有(102)人评论

全職獵人 发表于 2005-5-19 23:36:17 | 显示全部楼层
我體王晶嘅美麗傳說
mkfmky 发表于 2005-5-19 19:07:39 | 显示全部楼层
....咁 就唔多知lu....
zerro 发表于 2005-5-19 19:02:27 | 显示全部楼层
<P>都几难有第二条咁嘅贴出现了。。。。。。</P>
mkfmky 发表于 2005-5-19 18:56:45 | 显示全部楼层
.....咁都唔錯家!
zerro 发表于 2005-5-19 18:54:23 | 显示全部楼层
一条贴答到两个话题。。。。。。。。
mkfmky 发表于 2005-5-19 18:48:47 | 显示全部楼层
好長盡的解釋....睇相,睇電視....
zerro 发表于 2005-5-19 18:45:21 | 显示全部楼层
<P>首先。。。。佢係答条主题贴。。。。。</P>
7 `) l, w( A! @<P>点知我哋讨论紧相嘅问题。。。。。。</P>' Q$ `$ \8 H3 J: k% Y2 {5 o6 [! Z/ I
<P>佢句嘢跟住我哋讲。。。。就啱好跟上我哋嘅话题。。。。。。</P>
mkfmky 发表于 2005-5-19 18:40:50 | 显示全部楼层
<P>解釋啊??你....</P>
- @* }+ F3 t, X6 H' Z: V<P></P>
zerro 发表于 2005-5-19 18:37:57 | 显示全部楼层
俾佢撞啱啫。。。。。。。
mkfmky 发表于 2005-5-19 18:36:24 | 显示全部楼层
跟得上貼又得啦.....哈哈...
zerro 发表于 2005-5-19 18:34:47 | 显示全部楼层
新人通常都係只睇主题。。。。。唔睇后边我哋讲啲嘢 。。。。。。。。。