伱哋個QSHOW點設置?

全職獵人 发布于2005-2-14 14:26 1245 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>用CNY去買Q$ ?  定係有咩方法可以免費獲得Q$?</P>
! w& R2 w5 `/ a1 J7 W+ Q; T/ T% X<P>定係唔著3 ????</P>

已有(21)人评论

CHIRRY 发表于 2005-2-16 23:30:31 | 显示全部楼层
广州呢度1蚊1个啊```
ekj 发表于 2005-2-16 20:38:39 | 显示全部楼层
<P>好多嘢都系 0 Q币嘅......</P><P>又或者去买Q币嘅</P>
猎人J 发表于 2005-2-16 10:38:57 | 显示全部楼层
<P>=运到...................睇下边位兄弟姐妹有D5要嘎~~我都啱...几核突都要~</P><P>无他嘎...5洗钱~咁尚下喇............!!</P>
Adonis 发表于 2005-2-16 05:54:16 | 显示全部楼层
<P>買Q幣卡會便D,不過都有免費裝啊!!!我哩個就繫免費嘎啦!!!!</P><P></P>
Kiver 发表于 2005-2-16 01:03:03 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>GZHAO</I>在2005-2-14 19:34:47的发言:</B>5 s! h$ N. h8 i

7 k& \, p$ n& \& s. @5 O" [7 j<P>你可以去揾嗰D免费的衫同背景咖,有D喺0Q币咖!!</P>: g# l2 X! D. [5 A
<P>或者你用手机注册成为会员,就送2个你的~~</P>
+ y  i) w5 |, ~<P>不过成为会员,一个有要俾10蚊鸡咖!!</P>
% B1 U8 G9 ^# F4 E8 n' `4 c4 H8 a<P>你睇下要免费仲喺要会员咯~~</P></DIV>
$ u7 V2 \* S, }" i3 R( Y+ `<P>现在已经没有得送了</P>
全職獵人 发表于 2005-2-15 13:04:47 | 显示全部楼层
咁末即係要RMB買??? 一係就唔著!
179079520 发表于 2005-2-15 12:34:50 | 显示全部楼层
<P>去易趣买Q币,几便下(咁讲应该唔算宣传其他网站呱?)</P>
小稀 发表于 2005-2-15 06:37:36 | 显示全部楼层
<P>叫人地送咯,我有好多衫都係人地送嘅~~~~</P>
GZHAO 发表于 2005-2-15 03:34:47 | 显示全部楼层
<P>你可以去揾嗰D免费的衫同背景咖,有D喺0Q币咖!!</P><P>或者你用手机注册成为会员,就送2个你的~~</P><P>不过成为会员,一个有要俾10蚊鸡咖!!</P><P>你睇下要免费仲喺要会员咯~~</P>
全職獵人 发表于 2005-2-15 01:48:54 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>badboyana</I>在2005-2-14 12:57:30的发言:</B>
) t* l4 S+ L, B1 ]& B1 X( [9 ^' S' q

' l. w4 f  z3 Z9 V  V4 Z<P>边个系马化腾啊???????
( `& K0 m2 l* q6 b2 ~1 K' g: o9 U# Q- t  \: {7 K
<P>叫距送D俾我拉!!</P></DIV>
+ |! I" w( \; l<P>騰訊老總啊</P>
ekj 发表于 2005-2-14 22:35:20 | 显示全部楼层
<P>有免费嘅着啊~</P><P>好过成日光冇衫着</P>
12下一页