[其它更多] 您是怎样知道粤漫社?

Kiver 发布于2021-6-16 23:03 17617 次浏览 665 位用户参与讨论     [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:38:10 | 显示全部楼层
manman 发表于 2021-6-17 21:21
5 w) A/ C3 z: Z4 s$ Z' y' ?隔離有人講咩

/ n7 T# y3 n# V0 k5 c旧年年中左右,隔离有人开水贴讲过下

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:36:40 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-6-17 13:22
% s- I$ N% O) P$ N第一次賬號嘅時候,係飄雪壇友話俾我知道嘅!但係,經歷時代嘅變遷後來關站。再次復活粵漫社論壇嘅時候,第 ...
- T; m( ?+ I9 e2 S) ?' E4 e
仲以为你都系依边注册早D添

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:35:47 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-17 12:558 @9 {  A/ a7 N$ y
吾知截依D对话俾三色堇的班主,会不会为我们找回出来呢,其实我都有收一少部分的作品,也要找找! ...

7 L9 u) I! G: ^1 s. d. j3 u甘有得几多得几多啰,好过完全冇。得闲揾翻出黎,分享黎回顾下啦

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:23:52 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-6-17 08:311 Y8 x' x6 J( p9 U, a# ?
唔超记得点知道了,最有可能就系搜动画嗰时见到

! @& C& T) [$ h如果可以睇翻最旧噶个人回帖应该可以知道翻,当时为边部黎添
5 b1 G5 j) p% n1 K' r& h# N不过好似只可以睇头50页

ChoRyuJin 发表于 2021-6-17 22:22:56 | 显示全部楼层

回帖奖励 +8 星梦社区币

Kiver 发表于 2021-6-17 21:594 a; ?& m* G6 U. O7 ]% C
当年粤漫社一位版主另立门户的地方
8 d9 K; ~; ^1 Z1 ?% T: X4 j, c& N8 n$ m9 V3 x
到处讲RMB的地方
" q% n" `5 T$ G7 z/ K; q- t' C
動漫都可以搵到錢 犀利

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:22:27 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-17 07:31
8 e9 R5 J7 }# U) K. a你知道有粤漫社,直接搜当然会显示依度, m3 D. w& ~( x7 r. ]0 m8 x
: y- O: q$ L! D0 H1 ?) C1 k: p( u5 e
如果你搜某动画 粤语版,就不一定搜到 ...

0 a& B( C. G* F& X( R甘就可能唔多得

Kiver 发表于 2021-6-17 21:59:37 | 显示全部楼层
ChoRyuJin 发表于 2021-6-17 21:42
( D# R- v- f) I  {, D5 q$ q「隔離」係論壇?不知道大家在說什麼
8 y  i( Y* H4 i" x" l- {9 S
当年粤漫社一位版主另立门户的地方8 x2 I; f( z2 V: j5 o- J( K+ y

' `) Y5 ]+ V0 h+ C3 n到处讲RMB的地方

bigbig 发表于 2021-6-17 21:43:55 | 显示全部楼层
ChoRyuJin 发表于 2021-6-17 21:42$ m+ y) M- q& z! r. s, X. O) o' r
「隔離」係論壇?不知道大家在說什麼
0 x. y4 z( `4 Q; L9 W, l+ N! o
隔离应该是疫情的时候

ChoRyuJin 发表于 2021-6-17 21:42:49 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-6-17 21:05" B' e; b  k. L3 A4 N7 {
我都一樣在隔離知道啊
" D0 ~* {+ \5 d+ a- j
「隔離」係論壇?不知道大家在說什麼

manman 发表于 2021-6-17 21:21:22 | 显示全部楼层

vyea11 发表于 2021-6-17 21:05
/ P% J6 F) Q8 q0 F8 p我都一樣在隔離知道啊
7 c, R% \: Q0 u, I7 I# ?5 b
隔離有人講咩

manman 发表于 2021-6-17 21:08:31 | 显示全部楼层
在 google 搜尋資源見到既

vyea11 发表于 2021-6-17 21:05:46 | 显示全部楼层

勇者罗兰 发表于 2021-6-16 23:23
1 p) n+ P  e: M2 M& j) M如果讲复活,应该系系隔离见到有人讲起啰4 \& }1 a; k: Y
如果讲最初,我都唔系好记得,系咪度娘带我黎呢 ...

7 d8 |3 H; l/ d$ X0 L# y我都一樣在隔離知道啊