[真人特摄] [原創][鋼之煉金術師][粵日雙語][DVD 760x576][第01-51集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-7-11 20:10 26857 次浏览 332 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-7-16 15:28:15 | 显示全部楼层
是但搵24个帖子回复完就OK了
: ~, H6 v+ m2 H3 I& G+ Y) g' hkevinchan 发表于 2010-7-16 15:19

/ X% L4 \. o7 T$ H- ~  I
" z& ?* y0 x- r' |- j
5 |' Y* A: V8 ^% n2 [. b多謝水王指教

天才不二 发表于 2010-7-16 15:27:40 | 显示全部楼层
' ]( Z( z/ l* [0 ~kevinchan 发表于 2010-7-16 15:19

9 d, |6 l1 g1 E* P3 r! t8 ]你平均每日发帖: 26.02 篇,我先2.92 + v1 |" [1 O7 \
我系刚注册戈阵唔够钱下载先比较多回帖,宜家有几千星梦无欲无求,一般只回感兴趣的帖

kevinchan 发表于 2010-7-16 15:19:15 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
: r; b5 c2 _5 a# d- o+ Y
  @) N% w, x: u3 p6 g6 E
1 g* ^: x# v9 G/ h( m% \" T; k對於你就係
% P5 N! a$ `" k: a/ s慢步云端 发表于 2010-7-16 15:16
' m* v! _, o( t# l
; g7 N8 V2 a8 y( w- L6 h

kevinchan 发表于 2010-7-16 15:18:42 | 显示全部楼层
你咁水,梗系啦
5 K& t) u( A# Q: Y天才不二 发表于 2010-7-16 15:16
1 V3 Z9 f3 Z7 [3 A' _% Y
, M" G0 s3 \  h
0 e& n+ _2 `) A1 D& H6 j6 B
    其实我都唔系好水啫。。。

漫步雲端 发表于 2010-7-16 15:16:33 | 显示全部楼层
回复 100# kevinchan
& e7 g# p$ R; p) l. D6 u" G! `; g" C# w) ?, q% c* B5 K

& u5 f) ]* w  m& w$ r9 j0 T2 U對於你就係

天才不二 发表于 2010-7-16 15:16:28 | 显示全部楼层
呢个任务完全无难度  y, _4 I$ c0 g; S! N
kevinchan 发表于 2010-7-16 15:14
& m$ K  P* C$ \) ^3 |

0 E! `3 s3 S/ R你咁水,梗系啦

kevinchan 发表于 2010-7-16 15:14:49 | 显示全部楼层
回复  kevinchan ( s/ f! B. g8 u; F! J1 b' ~
7 G  H- m8 O3 }
/ a1 P5 y+ R  F0 g) d% b
哈哈...現在正做緊12小時內水夠24帖嘅任務
9 \9 x# _9 I# q1 y' O. S' R慢步云端 发表于 2010-7-16 15:11
8 h7 ^' K% u- R7 ?- s4 [' H; L
8 c; k' ~. T! ^
0 c; e: ~. u; U! O% ]
    呢个任务完全无难度

漫步雲端 发表于 2010-7-16 15:11:26 | 显示全部楼层
回复 98# kevinchan ( Y: l3 F) V& A; p$ ?  T: l8 @
( g$ h6 T7 z/ q# K& ~

@& t' i5 ^/ V$ e* u) {) {哈哈...現在正做緊12小時內水夠24帖嘅任務

kevinchan 发表于 2010-7-16 15:07:09 | 显示全部楼层
嗯...做任务拿咗3個變色卡 繼續做+好友任务2 E$ x; R! X2 ^
慢步云端 发表于 2010-7-16 14:20

1 L. ^+ ?5 I6 Y) ?1 U/ T2 _- p5 l; W  q

6 ]1 L5 |) z. E    怪不得我收到信息加好友

漫步雲端 发表于 2010-7-16 14:20:48 | 显示全部楼层
足本就真系轻松多囖  e+ u- ~6 k; ~! b( ~0 F9 l. p9 F! `
kevinchan 发表于 2010-7-16 14:14

9 x" T. f' k' v) y- [" ~* J& R/ l
- b: r- Y# h7 p* ^# ?' p1 c1 Z( z7 [+ v/ V7 Z
嗯...做任务拿咗3個變色卡 繼續做+好友任务

kevinchan 发表于 2010-7-16 14:14:30 | 显示全部楼层
唔係我合得快 而係合鋼煉完全沒難度,根本就沒cut過只係修正下中間嘅廣告位就得...寫教程?考慮下先長 ...
: V5 s. W1 {1 k5 z! }: k慢步云端 发表于 2010-7-16 13:50

p- `- U( k5 E0 F. Y, J3 b1 }, E7 p! [# t0 _1 z( k. [+ H' x, ~

# Z2 ~# k( B  a! v( E    足本就真系轻松多囖

漫步雲端 发表于 2010-7-16 13:50:17 | 显示全部楼层
又会快得甘紧要嘅,佩服,支持) u5 T7 s% ]3 S: R- X2 I& l! O
kevinchan 发表于 2010-7-16 13:38
' z: y/ v' B$ D
9 F: M. y' M( ~7 r' O( {
' Y+ U9 R( F/ {- H4 Z# c$ @# N
唔係我合得快 而係合鋼煉完全沒難度,根本就沒cut過只係修正下中間嘅廣告位就得...寫教程?考慮下先長篇大論不在行