[每日闲聊] 觉得相亲节目好看吗

Kiver 发布于2024-4-2 10:41 853 次浏览 191 位用户参与讨论   [复制分享主题]
rantarou 发表于 6 天前 | 显示全部楼层
yukinababy 发表于 2024-4-2 13:49
5 r$ j/ h, |& t* [0 n3 V而家不得行 睇过有些观念都带偏

" w/ X6 O2 e& t9 W0 f小心啊,要稳住

水皮跳跳 发表于 2024-4-2 13:28
/ G  w; Y6 }2 ]8 c9 w是啊好多奇葩

# n" _) S) z) j/ T% N$ t  J起码都知道左睁眼看世界

yukinababy 发表于 2024-4-2 11:07
  x& P5 q7 u9 g* s长辈钟意睇呢D牵红线概节目 跟着睇住 觉得有D好笑

% R  c5 D9 U7 }王婆都炸出左好多牛鬼蛇神啦

好无聊,唔通倾几句,讲下条件就会钟意对方,有时觉得大人拣异比细路仲随便

five0750v2 发表于 6 天前 | 显示全部楼层
假到死~~~~

klozepyj 发表于 6 天前 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-6-6 08:53
8 Q$ i  G9 ?6 ^2 `& H4 X! g3 Y( s真係唔好講歷央係唔係乜都會咁巧合, 一個無用無運嘅人, 真係會攪咩都頭頭碰着黑, 係經濟上鋪鋪都輸, 你睇 ...

! P! I) }/ h" A你啱 最大嗰个无运 成个国家都无运行

adhk 发表于 6 天前 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-6-5 21:147 Z2 Y4 P9 G: r: E& ^1 w
呢一代既有文化既 有啲事做起来会好睇啲 就算是独裁都好
% p# L7 P9 _* @
真係唔好講歷央係唔係乜都會咁巧合, 一個無用無運嘅人, 真係會攪咩都頭頭碰着黑, 係經濟上鋪鋪都輸, 你睇呢十零年就不能不信, 由 一 DIE 一 NO 到最後嘅 北交鎖

klozepyj 发表于 7 天前 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-6-5 19:110 c- \. i  {' c, ~
佢都算好啲, 點都叫做讀過下書, 無乜讀過書嗰啲人先麻煩, 無料扮四條

& l" w: l* \5 @! X7 B6 D呢一代既有文化既 有啲事做起来会好睇啲 就算是独裁都好
: F$ l: o7 E0 ^& {. v6 g

vitamin 发表于 7 天前 | 显示全部楼层
未睇過相親呢D節目

adhk 发表于 7 天前 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-6-5 13:20. b9 C! M0 t* v  |/ G5 f
独裁就是咁啦 你睇阿肥仔金 佢又真是当家族企业咁管国家

% T7 b! F) O! v" i, S. T& n佢都算好啲, 點都叫做讀過下書, 無乜讀過書嗰啲人先麻煩, 無料扮四條

klozepyj 发表于 7 天前 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-6-5 03:42& A: e0 x* I: N7 N; A1 o
理應係咁, 但係獨裁就只會考量自身喜好而唔會理會經濟, 所以點解會講得出何不食肉糜咁嘅無知白痴話  ...

) y0 u% B& q5 g! Y  U0 M独裁就是咁啦 你睇阿肥仔金 佢又真是当家族企业咁管国家

adhk 发表于 7 天前 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-6-4 19:36
1 [4 f5 Z/ Z% c5 s# O, @$ x如果是私心 宜家就是盈利 国家就是为咗代代相传
* I5 Z2 I7 U6 T- {, g8 M0 F
理應係咁, 但係獨裁就只會考量自身喜好而唔會理會經濟, 所以點解會講得出何不食肉糜咁嘅無知白痴話