[社区发布] 粤漫社云停机维护公告(粤漫文21-0329)

Kiver 发布于2021-3-29 23:36 5269 次浏览 64 位用户参与讨论   [复制分享主题]
粤漫社云停机维护公告
(粤漫文21-0329)
        近期发现粤漫社云存储服务器在管理中出现网络速度异常问题,所以粤漫社云存储服务器计划于2021年4月3日当天白天全天停机维护,尝试更换主板看看情况是否有好转,到时所有上传服务及下载服务将暂停,若已购买了下载链接的会员,请尽快下载完数据,以免受到未知情况的影响!
4 g0 x) Z5 r5 R' S8 {& B0 J        若不能保证在4月3日早上9时前下载完数据的会员勿在近期点击下载新的资源文件!
& h" @; Y9 j9 a
6 Y" j& A$ m6 L" d/ T$ ^& [' P! [        介时,粤漫社社区运作正常,粤漫社云网页版的文件管理功能运作正常,粤漫社云页面的储存服务器状态将显示为异常,影响仅限于无法下载文件和FTP上传文件。
! {8 B6 K) S6 H. ~2 E& q        不便之处,敬请谅解!!
( a3 J; B/ [2 y* n' b: M

已有(64)人评论

勇者罗兰 发表于 2021-5-8 19:10:55 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-5-7 10:54
5 |$ J& }) T; Q$ U所以佢有乜帮手我都唔会托手肘,另外最近要照顾老婆,好少上嚟吹水,合成作品都要延误喇 ...

3 S' d2 X% Z7 s* u' Q唔紧要啦,果D可以慢慢黎,点都系现实重要D噶

killyou 发表于 2021-5-7 10:54:16 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-5-1 18:54
2 o! z# y% y5 ?1 ]3 D3 g依D好友可遇不可求,你都好令人羡慕噶
/ S, l  E. m: O. v  j7 @5 L
所以佢有乜帮手我都唔会托手肘,另外最近要照顾老婆,好少上嚟吹水,合成作品都要延误喇

勇者罗兰 发表于 2021-5-1 18:54:27 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-5-1 13:44' G: f% Z2 v1 e6 V: W! d
佢算系唔话得,如果冇佢,我就真系去996
7 N2 M* u4 ]& B
依D好友可遇不可求,你都好令人羡慕噶

killyou 发表于 2021-5-1 13:44:28 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-30 17:49
$ [3 r9 r7 `. i" D7 u) s个个月有甘多落袋,真系羡慕
8 E/ a  j1 z; l" p; I* M* @: f甘你都算抱左大腿

& x. A! _  u- Q9 d/ m& }佢算系唔话得,如果冇佢,我就真系去996

勇者罗兰 发表于 2021-4-30 17:49:59 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-26 09:014 f( N6 U9 v+ g& ^0 M; p2 B
如果我好似佢咁,一个月唔使做都有二十万我肯啊,可惜拣错新手村,连份工都系佢介绍 ...

6 C8 M7 C' W  ]9 e1 \4 K8 l, R个个月有甘多落袋,真系羡慕
5 g& S/ X( i! ~$ {# w甘你都算抱左大腿

killyou 发表于 2021-4-26 09:01:01 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-25 21:08
3 }7 r8 _/ W0 i% a' c8 U5 i你讲个朋友系咪就系你自己
  ?5 q7 Q- L- U' |
如果我好似佢咁,一个月唔使做都有二十万我肯啊,可惜拣错新手村,连份工都系佢介绍

勇者罗兰 发表于 2021-4-25 21:08:44 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-19 10:31
) H$ p7 _1 J: a! a4 I& q2 O话唔定日日打麻将,好似我朋友咁
) \0 z! L6 P" n: I) L: x; C
你讲个朋友系咪就系你自己

killyou 发表于 2021-4-19 10:31:08 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-17 17:26
1 [' f- q+ H1 h. M, j2 A4 Z# z甘一定系大地主啦
6 W1 O, f3 a1 {" R7 G- O
话唔定日日打麻将,好似我朋友咁

勇者罗兰 发表于 2021-4-17 17:26:36 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-14 09:21
0 k; V6 E' m9 c' b5 a1 o) S+ y个个月收租都似

+ g! @* u" b; Z: j  C* ]8 ^; ^3 Q甘一定系大地主啦

勇者罗兰 发表于 2021-4-17 17:26:06 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-14 09:20
" R6 m5 w) Z& B6 }  @# \% R就系音频会比起dvd版音频多咗d睇电视嘅味道
6 J4 z1 e( `. I3 Y' w; U* b
够晒怀旧啰

killyou 发表于 2021-4-14 09:21:27 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-13 22:20
6 z# P8 A* V. n" z$ x3 M/ R9 w; D好明显直接系啦

0 _  Z+ |% g7 p; @* n个个月收租都似