aubert22 发表于 2009-7-15 22:25:25

[原創][高达00][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][R1更新完毕]

★片      名★ 高达00 R1
★影片格式★ MKV
★视频编码★ x264 BDRip
★分 辨 率★ 1920x1080
★大      小★ 650M以上
★死档日期★ 2年无人下自动死档
★语言字幕★ TVB足本版粤语 日语~简体,繁体(华盟字幕社&上宽字幕社)~
★音频格式★ MP3(粤)+AAC(日)
★储存空间★ MU
欢迎转载,请标明出处

R2停止更新,请原谅!

**** Hidden Message *****

aubert22 发表于 2009-7-15 22:29:43

合就合到12话~上就无咁快咯~理想状态都系1日更新2集~

kwanyeung 发表于 2009-7-15 23:42:28

好野! 我第一個支持呢。
係MU同藍光。。點可以唔下啊???冇人下都有我下呢。

依套應該好易合啦。J2音頻應該好完整。只需補過場就可以了。

wjr5200 发表于 2009-7-15 23:52:18

1080王道 当然支持

二月枫 发表于 2009-7-15 23:55:07

真是唔少野呀
支持

leafir 发表于 2009-7-16 00:03:26

我也来支持啦,文件大的话就慢慢下好了

平常心 发表于 2009-7-16 00:07:46

终于有人合成高达OO1080版本,期待其它高达系列蓝光重制合成,感谢。{:5_339:}

aubert22 发表于 2009-7-16 00:21:01

好野! 我第一個支持呢。
係MU同藍光。。點可以唔下啊???冇人下都有我下呢。

依套應該好易合啦。J2音頻應該好完整。只需補過場就可以了。
kwanyeung 发表于 2009-7-15 23:42 http://www.dreamxt.net/bbs/images/common/back.gif
你话~调左速嘎~而且J2系每集一开始系OP~但RAW全部唔系~
有D过场白之前嘅几秒都会cut~

mcnynbajay 发表于 2009-7-16 00:21:11

都來支持下水貓了~系咪要改口?叫爺爺了?

暫時無法啃得落~都系未來幾年后在收了!

aubert22 发表于 2009-7-16 00:22:38

终于有人合成高达OO1080版本,期待其它高达系列蓝光重制合成,感谢。{:5_339:}
平常心 发表于 2009-7-16 00:07 http://www.dreamxt.net/bbs/images/common/back.gif
Seed就貌似得DVD~蓝光就真系唔见有了~与00相比,我更爱Seed~

aubert22 发表于 2009-7-16 00:25:45

都來支持下水貓了~系咪要改口?叫爺爺了?

暫時無法啃得落~都系未來幾年后在收了!
mcnynbajay 发表于 2009-7-16 00:21 http://www.dreamxt.net/bbs/images/common/back.gif
呃.........唔洗了~老称谓就OK了~~

saber0758 发表于 2009-7-16 00:27:50

1600比较慢``都系要你个版本咯``
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [原創][高达00][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][R1更新完毕]