ngyan1600 发表于 2009-4-30 15:55:53

第5集,第六集我幫你合多次.......
第5集開始得番日文....我有完整既vcd音頻係度
第6集唔知乜事,窒音既!?

kwanyeung 发表于 2009-4-30 20:29:16

你有VCD音頻就比我啦。翡翠台個D音頻音質唔好。有時又有窒音

kwanyeung 发表于 2009-5-1 03:11:17

第六集我都唔知點解會有。都冇調過速。又冇整過任何野。

你其實係咪有曬第一輯全套VCD?- - 有既話可唔可以比音頻我者- -

khayjason 发表于 2009-5-5 13:42:08

多謝晒呀﹗

huang 发表于 2009-5-11 08:47:20

正啊,等我都问1600罗第四部音频先,偶合到28集了

huang 发表于 2009-5-11 08:47:28

kwanyeung 发表于 2009-5-11 09:02:55

huang 发表于 2009-5-11 08:47 http://www.dreamxt.net/bbs/images/common/back.gif
第4部佢好似冇啊- - 只有第一部有出VCD。。
定係你想問佢攞第一輯嘅VCD音頻?

哇。你合得咁快嘅?!!! 今次可唔可以上傳MP4版者- -。。我唔想掛SHARE啦。。

huang 发表于 2009-5-11 09:20:38

MP4版不全,发源者后面的都没发了,我只是下到一半,所以就算发都不会发MP4版

kwanyeung 发表于 2009-5-11 09:23:41

咁真係可惜。有WMV9版好過咩都冇。
我靜係下到全集MP4版第三輯。
第二同第四的貌似不全。而第一的MP4版係TVRIP。所以無視。

183334257 发表于 2009-5-11 12:17:11

非常好~你有好多野需要我下了,哈哈

huang 发表于 2009-5-11 14:42:58

11集频傻了,下吾到

kwanyeung 发表于 2009-5-11 20:28:26

點下唔到??? 暫時無法使用定點??
页: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: [原創][小魔女doremi][TVB粵日雙語合成版][WMV9-MKV][1-51集全集更新完畢+音頻]