imiswwf 发表于 2006-11-16 00:53:42

可以说98年开始的我才喜欢看的``有二部我很喜欢睇的`

vskenying 发表于 2006-11-16 05:04:35

<p><font color="#f709f7" size="4">楼主,有无本港台的名单啊?有几套本港台的旧动画想睇返又唔记得叫咩名哦.</font></p>

many 发表于 2006-11-18 21:54:32

<p>好啊,大力支持啊一定要睇,五睇阿个都颠咖啦,大把我都好中意噶</p><p>&nbsp;</p>

asd941366 发表于 2006-11-19 00:10:47

我想要TVB的超时空少年!!谢谢!!

sinkensou 发表于 2006-11-19 22:17:40

唔知有幾多套可以再睇返呢? 我好想睇返至尊勇者丫, 好正!!

懒懒闲 发表于 2006-11-21 22:11:48

静系想睇踢出我天地咋,5知几时先可以去下载呢

diaokeke 发表于 2006-11-23 05:36:07

强啊~~~多到睇到眼花~~~~好勤力~~~怀念以前D卡通片~~~

櫻淘子 发表于 2006-11-23 20:06:27

<p>好犀利呀~~</p><p>好想睇返以前嗰啲動畫片呀隂功~~好懷唸呀~~</p>

14IM 发表于 2006-11-26 01:14:34

<p>好怀念啊!5555555555555555</p><p>又好多部记得名字啦!又图参考就好啦!</p>

14IM 发表于 2006-11-26 02:52:40

<p>有一部动画系讲一个世界比一道墙分成两边,然后主角门到了墙得另一边,其中有一个人后来长出了一对翼!!!!!!!!!</p><p>好想睇翻啊!但吾记得叫咩名啦!</p><p>求各位救助!!!!!!!!</p>

nikeend 发表于 2006-11-26 09:41:31

<p>童年看的,最记得就是行运超人!!超想看粤语的~~</p>

nikeend 发表于 2006-11-26 09:44:44

超级想念粤语版的行运超人啊~~有无得下载啊??
页: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: [分享]1986~2002年翡翠台播放过的所有动画片名单