[版务建议] 版主有病。写到名水贴唔俾灌水。走了。各位再见

fowra 发布于2024-1-17 08:54 611 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2024-1-17 09:56:05 | 显示全部楼层
Jay98610 发表于 2024-1-17 09:525 p. C- M9 U6 y4 S0 ?& i. V
你話每日如此都可以接受..我12月26一次, 1月2一次...+ U; a" e. [" Y0 z
唔係下下都插把嘴入人哋個話題嘅係咪... ...
0 k" |% P5 f9 Y# @7 w0 J; F
不初期制止一下,
0 t2 {, c  ^+ }! @- Q到你习以为常时,
% l1 S# }8 ~* ?8 X5 }0 [1 D" [再俾我连续扣
% I4 `+ H' H1 s& B' b! L6 y你仲伤

Jay98610 发表于 2024-1-17 09:59:13 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-17 09:56
, h/ w2 o( L5 J/ q7 e4 W不初期制止一下,& x7 G9 f0 I9 C% r* F2 O0 n
到你习以为常时,. z9 z1 q6 t7 e9 u
再俾我连续扣

1 r7 J3 C! r2 E) z# g5 X( D3 K咁討論完結啦..

十月围城 发表于 2024-1-17 10:04:56 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-17 09:55
  w) j/ T* \- B+ j1 O( A" i0 k2 n不如意就一堆粗口% x+ G2 `( x! Z# c0 i" v
冇品!
, r( _# {% R; \
唉~佢沉唔住条气可能係性格比较冲动啲呱。

gigiff 发表于 2024-1-17 10:54:35 | 显示全部楼层
Jay98610 发表于 2024-1-17 09:32* @, K4 @* ?, L! g! u% C
我都非常好奇版規點定義惡意灌水...5 W8 F( V! s( z( i1 i" G
聖誕節啱過完, 26號我係水樓講咗句:聖誕咁就完咗..跟住扣分話我惡意 ...
$ N4 t+ j+ F, B9 o
你唔系恶意,系自言自语

很多年 发表于 2024-1-17 11:00:15 | 显示全部楼层
额。。。好似1月水楼关咗了

Hao246 发表于 2024-1-17 11:11:31 | 显示全部楼层
如果一两次甘就扣分,就有D过分,如果每次都系甘回复比扣分,就唔过分。

shiraishi 发表于 2024-1-17 11:17:17 | 显示全部楼层
咁就封咗佢

Kiver 发表于 2024-1-17 11:22:00 | 显示全部楼层
Hao246 发表于 2024-1-17 11:112 S0 J! }. {1 y! ^' o5 }" B  q! M3 o
如果一两次甘就扣分,就有D过分,如果每次都系甘回复比扣分,就唔过分。
: ]! `7 o% y# V. K6 o
如果吾扣,以后就会更多+ D/ e" z  B  b+ J/ T
到时一下子可以令你变负资产

Kiver 发表于 2024-1-17 11:22:24 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2024-1-17 11:17
, u! y: w  y  R0 E0 L) ?+ s咁就封咗佢
$ U+ }1 C9 f( S0 [
我对粗口是零容忍的
6 ~/ M, W( Z) W" Y我欠佢啊!

sinsder 发表于 2024-1-17 14:59:29 | 显示全部楼层
很多年 发表于 2024-1-17 11:00
  h: L, i% z) G$ e( D# L0 [额。。。好似1月水楼关咗了

9 \' o! m! ?! ]9 P0 M0 |/ M凭一人之力毁掉了整个水楼,以后去社长发的文那里抽奖吧

水皮跳跳 发表于 2024-1-17 15:06:20 | 显示全部楼层
sinsder 发表于 2024-1-17 14:59
5 K* C. L0 z5 p凭一人之力毁掉了整个水楼,以后去社长发的文那里抽奖吧

3 E7 T5 B2 U5 k) H* ~) E只能抽奖和发资源了

alkiu 发表于 2024-1-17 15:33:45 | 显示全部楼层
很多年 发表于 2024-1-17 11:00
6 y, {0 z4 f, S2 r  `额。。。好似1月水楼关咗了
2 R* L  W* v1 Q# F- r* ~4 t  s! s9 B
就覺得奇怪點解關左1月,本身以為想關12月關錯左