跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 派小星夢,抽七條邪惡龍+一個大獎。暨《龍珠GT》漫畫書邪惡龍篇收穫(完結)

mkdi 发布于2023-12-31 00:06 1335 次浏览 176 位用户参与讨论   [复制分享主题]
! E4 {5 S) x+ H  R* V2 r/ n' V) ]# d1 w% w3 d7 G/ y
首先,聖誕節前(2023年12月22日)就收到貨啦!其實,有一次好偶然間發現竟然有《龍珠GT》彩色漫畫書。其實,呢一個版本仲有港版、台灣版本嘅。但係,我睇落都係差唔多嘅翻譯。於是,就放棄中文版本啦!改為,購買日版收藏。因為,大家都有資源影視觀看。其實,有冇中文都冇乜嘢所謂。本人,就志在收藏我唯一鐘意嘅邪惡龍篇嘅啫。好啦!閒話少講,前言內容大致交代咗。希望大家,跟住落來同樣按照《龍珠GT》邪惡龍篇故事發展內容進行領取星夢啦!
1 M" b6 G  z& z7 H
* R' U- x: b  j

1 C  r+ M: C8 w# D+ k$ S QQ截图20231230030001.png QQ截图20231230025839.png . C" l# W7 i9 u8 t
& Z0 Y# e- M/ s- l% W5 W
第一點:就係,大家通過講龍珠有關嘅話題討論順便收拾七條邪惡龍取回龍珠(小星夢)4 Y% {2 R/ a$ @& |3 `
第二點:就係,大家按照下面七條邪惡龍順序擊敗後。當大家,成為邪惡一星龍嘅選手。即係話,你成為一星龍嘅壇友就會額外有100星夢獎勵(人手評分)。而至於,邪惡二星龍~六星龍(共6位)就得單純回貼10星夢
" O" Y3 U: W0 V
8 F9 s& }* _& _2 Z8 y二星龍:水皮跳跳(壇友)
2 l( T/ t( C4 M- O9 P( l五星龍:十月围城(壇友)
( s  u9 i* {$ y8 b* D% o8 M/ y六星龍:勇者罗兰(壇友)
0 v# }" Q% e' j, J  Y/ U3 X七星龍:468428626(壇友)
. v! x  ]# X0 v8 C' g* @7 u三星龍:snzt79(壇友)
3 I$ U& \3 A* n) m: `/ v! O0 Q% K四星龍:crespo(壇友)
0 q9 c$ ~: o* I1 Z一星龍:hkgolden(壇友)10+100=110星夢% h* h. o6 V. U+ Z2 d  C5 R) Z0 m0 q

# f! j& r1 G) ?' x' Y+ X
- e: K# `& f# B4 D8 P

7 T0 I. m% H6 u9 O0 @最後,恭喜曬以上七個壇友擊敗咗七條邪惡龍啦!同時,龍珠恢復原狀神龍再次回歸
, A. t) i- V0 m; e$ Q
, h8 F1 L) M2 U8 z/ L! y! Q$ K) p+ R: X

, S/ _; B% b4 g9 y" D* V, s; g" t2 j! s4 k6 }# n( R

已有(176)人评论

真牛博士 发表于 2023-12-31 02:42:49 | 显示全部楼层
唔系好明要点样玩~??

勇者罗兰 发表于 2023-12-31 03:00:51 | 显示全部楼层
真牛博士 发表于 2023-12-31 02:42
  ]9 D9 Z6 U7 G. [唔系好明要点样玩~??

( I- `* ~3 U! ~) N( u1 L回帖随机中,7个名额,好似最后一个人会额外多100

crespo 发表于 2023-12-31 03:55:44 | 显示全部楼层
邪恶龙里面最中意係四星龙

468428626 发表于 2023-12-31 06:41:42 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-12-31 03:558 X& t& W: Z/ T1 W6 \1 }
) E( u3 t5 U. r! L. t
我都中意四星龙,好龙一条

snzt79 发表于 2023-12-31 08:02:47 | 显示全部楼层
漫画都系细个时候睇过

v520702 发表于 2023-12-31 08:56:08 | 显示全部楼层
只看过龙珠二世的我感觉痛失了110星梦

水皮跳跳 发表于 2023-12-31 09:34:40 | 显示全部楼层

回帖奖励 +10 星梦社区币

哦 原版日语~~

十月围城 发表于 2023-12-31 09:38:25 | 显示全部楼层
没这书本,我最多是有龙珠早期漫画一套。

收爱是种爱好 发表于 2023-12-31 10:45:38 | 显示全部楼层
日版无睇过呢

hmboys 发表于 2023-12-31 12:19:27 | 显示全部楼层
日文版,看不懂呢。

wind6 发表于 2023-12-31 14:56:16 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-12-31 03:55. `8 X. n/ R% b
1 d3 S6 n. I0 g1 n5 g
果然眼光独到