[新手问题] 请问粤漫云点样批量上传

Cohomology 发布于2023-10-21 01:16 604 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
maxx 发表于 2023-10-21 14:00:20 | 显示全部楼层
我也是来学习学习

sinsder 发表于 2023-10-21 15:11:38 | 显示全部楼层
按要求设置好FTP类的软件,把文件传入软件,再打开你录屏的这个界面,选择从FTP中导入文件即可。粤漫云盘的上传不像百度网盘,要通过第三方中介软件来上传导入的

风言风语 发表于 2023-10-21 18:38:30 | 显示全部楼层
用ftp吧,方便

Cohomology 发表于 2023-10-21 20:37:24 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-10-21 08:09
$ L3 j. T; r( V一要开个FTP帐号,二要用FLASHXP上传,三要在粤漫云导入,咁样先完成上传
. G* r% x8 n$ ^/ {) b" S. F% I6 F. }
https://www.gomicx.net/forum.php ... =%E6%BF%80%E6%B4%BB1 s  K- X6 ~% |/ X
呢篇教程有讲激活 FTP 帐号,但佢界面又唔同。我个界面无左边个栏。

shiraishi 发表于 2023-10-21 22:02:09 | 显示全部楼层
社长正解

rantarou 发表于 2023-10-21 22:11:21 | 显示全部楼层
Cohomology 发表于 2023-10-21 20:37
+ y5 U4 G( W( y. g- F+ d. z9 Hhttps://www.gomicx.net/forum.php?mod=viewthread&tid=87507&highlight=%E6%BF%80%E6%B4%BB
+ p- x- g2 G- o- K" o- d- t. [. ?呢篇教程有 ...
0 [9 w4 P8 m. V6 M, A' J
呢个教程系以前嘅版本,现在嘅版本都差唔多

Cohomology 发表于 2023-10-21 23:31:28 | 显示全部楼层
本帖最后由 Cohomology 于 2023-10-21 23:37 编辑 & {" ?$ V7 L$ x5 H5 ^
rantarou 发表于 2023-10-21 22:11# P6 G" R+ z/ g- K1 ]) s$ Q
呢个教程系以前嘅版本,现在嘅版本都差唔多

( M2 C- w5 |( k2 X9 P. z& V0 G我揾到啦,要点自己个头像,不过话我唔够100 points,唔知咩 points,星梦我肯定够。
7 E: B+ L1 U6 R

Kiver 发表于 2023-10-21 23:50:42 | 显示全部楼层
Cohomology 发表于 2023-10-21 23:31
. @7 k! j9 j9 H我揾到啦,要点自己个头像,不过话我唔够100 points,唔知咩 points,星梦我肯定够。
" r% ]7 N  j; b4 A" k$ P( P ...
/ M; R$ i( p+ B6 A1 }
你星梦还没有转移到云盘上,你必须多于110星梦在云盘上

rantarou 发表于 2023-10-22 08:46:02 | 显示全部楼层
Cohomology 发表于 2023-10-21 23:31( P& y6 D4 R7 m0 b
我揾到啦,要点自己个头像,不过话我唔够100 points,唔知咩 points,星梦我肯定够。% F3 E* B+ P9 q; I' n8 K. a& u
...
: b6 A& T, |2 ?: l4 s, d
上传文件嘅步骤系多尐,但是按教程做,耐心揾下系可以嘅

Kiver 发表于 2023-10-22 09:29:23 | 显示全部楼层
真的是计划上传分享的,可以一对一指导,; v* E# O; n+ C
下载则不做任何一对一指导

Cohomology 发表于 2023-10-22 20:13:33 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2023-10-21 23:50! W, Z' [+ R1 o5 J' H$ U( z; g
你星梦还没有转移到云盘上,你必须多于110星梦在云盘上
  G# F/ L- h3 J$ X& @" J
即係我200星梦其实係未够上传嘅,要300

Cohomology 发表于 2023-10-22 20:14:01 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2023-10-22 08:46, T! ^( h, r. a7 u
上传文件嘅步骤系多尐,但是按教程做,耐心揾下系可以嘅
6 L2 G' j2 H& j/ J: s* l
个教程旧嘅