[电视电影] 求资源“宝贝小猪唛”粤语版

德国战车 发布于2023-6-29 17:31 507 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
30社区币

3 Y) ^8 \# ]! y; I7 I: w1 `" F7 \% Q' Z8 K/ u
    相信很多80后都睇过里部动物题材既电影啦,故事主要系讲述一只普通既小猪,通过不断学习同努力,帮助主人赢得牧羊犬比赛既故事,真系又励志又搞笑。
5 ^' h, @1 ~! |+ Q! y分第一同第二部,第二部系去到外国表演遭遇既各种困难同挑战,最后成功演出。当时系明珠台有播放既,真系好适合小朋友收睇。
- U, z. B( k0 b3 k睇睇边个高手,手上有资源既,希望分享一下,不胜感激。7 R' e/ g5 W! t. H/ f  b& G6 P* c! ^! G

最佳答案

查看完整内容

只找到了粤配音频,可以自行合成 链接: https://pan.baidu.com/s/1VcAw44QbuU6XX10DR4Ch2Q?pwd=637g 提取码: 637g

已有(20)人评论

CCBB 发表于 2023-6-29 17:31:27 | 显示全部楼层
只找到了粤配音频,可以自行合成
5 o+ y( F8 y2 [+ b, L
8 E/ k9 C4 L1 [" U7 ?+ n2 Y链接: https://pan.baidu.com/s/1VcAw44QbuU6XX10DR4Ch2Q?pwd=637g , N2 B0 V. W( C( O5 y
提取码: 637g

很多年 发表于 2023-6-30 10:04:06 | 显示全部楼层
呢部片经典

CCBB 发表于 2023-6-30 10:16:09 | 显示全部楼层
等我找到了,发给你...

德国战车 发表于 2023-6-30 10:16:36 | 显示全部楼层
很多年 发表于 2023-6-30 10:044 _8 Y" v3 A% p7 n
呢部片经典
& W! v& _2 G5 Y
系啊,真系国宝级别,系我心目中

德国战车 发表于 2023-6-30 10:18:30 | 显示全部楼层
CCBB 发表于 2023-6-30 10:16
$ [8 u% @' P$ i8 @等我找到了,发给你...
* T9 R1 M$ K) M! p
耶,多谢老铁

很多年 发表于 2023-6-30 10:19:00 | 显示全部楼层
德国战车 发表于 2023-6-30 10:16
" U( m3 J" x% D, d% ~. u# `4 l系啊,真系国宝级别,系我心目中

: c! h9 s( c  Y, h- N6 o当年细个睇,仲话宜家D猪居然是的讲嘢

德国战车 发表于 2023-6-30 10:20:06 | 显示全部楼层
很多年 发表于 2023-6-30 10:19& d8 E& g! ]7 a3 |
当年细个睇,仲话宜家D猪居然是的讲嘢
) a; h& S2 r+ M: U
我觉得最搞笑就系只鸭,哈哈哈

德国战车 发表于 2023-6-30 11:21:43 | 显示全部楼层
CCBB 发表于 2023-6-30 10:51' a4 ^/ c1 v9 [( l
只找到了粤配音频,可以自行合成7 k3 y4 F* I# \2 u( {- I: {$ x/ {

# V* B0 [" h) N8 E& m% X! e/ B7 o链接: https://pan.baidu.com/s/1VcAw44QbuU6XX10DR4Ch2Q?pwd=637g

9 Q" N9 c' y. P, v7 S. {好呢,我虽然不太懂怎样合成,不过我试试哈

德国战车 发表于 2023-6-30 14:37:41 | 显示全部楼层
CCBB 发表于 2023-6-30 10:51
, f/ X" h1 ?) Q) H' m5 ?只找到了粤配音频,可以自行合成
. _+ b9 A+ U* R" y8 E  _
$ V, C4 k+ P/ u( C8 O! u6 a% C9 o链接: https://pan.baidu.com/s/1VcAw44QbuU6XX10DR4Ch2Q?pwd=637g
( s7 [: p7 \& j) K+ R. S& p- \
朋友,我终于通过剪映将配音和电影合成了,不过导出来就好鬼大,7点几个G一部,哈哈,唔该晒哈

CCBB 发表于 2023-6-30 15:58:29 | 显示全部楼层
  V1 H0 e1 ]! n
德国战车 发表于 2023-6-30 14:37% e( c& j% V# M8 z8 p2 s/ R
朋友,我终于通过剪映将配音和电影合成了,不过导出来就好鬼大,7点几个G一部,哈哈,唔该晒哈 ...
4 i2 ~$ V0 n: f7 W
很简单的;
4 e: g# O& _: K: [) C& R. Y7 g+ N: x合成试试用mkvtoolnix,大多人使用的工具.

scstudio 发表于 2023-7-4 12:02:58 | 显示全部楼层
当年有呢部电影的DVD(老翻)国粤英版

12下一页