跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫合成] [男儿当入樽剧场版/男兒當入樽/灌篮高手剧场版][1080P][3部][国粤日]

fish182 发布于2023-4-26 21:28 7215 次浏览 160 位用户参与讨论     [复制分享主题]
wind6 发表于 2023-4-27 13:52:24 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-4-27 08:46
* l/ L8 l$ E6 ^- ~( f7 m9 Y7 A随便对下d打球声同入网声咯,其实调下延迟直接封装睇上去都无乜问题,唔知呢个系画质提升还是蓝光片源压 ...
/ H5 T% P: a5 p9 ?$ m- X  h
呢类分辨率好似係称之为a1080,比如1440x1080都算係呢类型

fish182 发表于 2023-4-27 13:52:28 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-4-27 12:29
& l3 t* X: S, s; s! W' P$ Rhttps://www.yzydm.com/forum.php?mod=viewthread&tid=99486 r, z! V1 @' F, Q
哩个转资源转得几快手

, }" X+ W* S2 V$ O* r死咯,中放系自己网盘到添,下得多唔知百度会唔会警告我,都系设定个期限先

wind6 发表于 2023-4-27 13:56:16 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-4-27 12:29
1 u8 l& O1 A' Q6 Qhttps://www.yzydm.com/forum.php?mod=viewthread&tid=9948( F' Q6 F' ?; l4 b- V% M
哩个转资源转得几快手

! f& Z7 h. n; F2 l你不如潜入去做无间盗

silanhua 发表于 2023-4-27 14:17:49 | 显示全部楼层
四部还是三部,画质不错

119654206 发表于 2023-4-27 15:23:52 | 显示全部楼层
我难道记错?我记得好似係TV版睇过你介绍噶剧情。

亲爱的 发表于 2023-4-27 15:53:35 | 显示全部楼层
从没看过剧场版

crespo 发表于 2023-4-27 16:06:34 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-4-27 13:52
$ [# E) S1 {6 G5 z1 K6 ^8 a死咯,中放系自己网盘到添,下得多唔知百度会唔会警告我,都系设定个期限先 ...
* f% A* O- o" M' D5 L: f- K
你今次太大意啦

crespo 发表于 2023-4-27 16:09:02 | 显示全部楼层
wind6 发表于 2023-4-27 13:56
9 Z9 a: D+ S9 }# w9 c' m8 y你不如潜入去做无间盗

/ \" }7 {, r2 p- v9 i1 @1 R/ A. Z咁啱睇到,佢太张扬啦,分三个贴,而且係个分辨率出卖咗佢,仲有,无间盗嘅意思唔係好啱,侦探可以

manghk 发表于 2023-4-27 17:37:25 | 显示全部楼层
三井壽       香港配音員:黃文偉(ATV版、THE FIRST SLAM DUNK[4][9])
1 S# w" g, W4 I7 D
" T( J( D. _4 Q0 q7 |宮城良田 先是(黃文偉)配…三井壽是(呂永林)配

hkgolden 发表于 2023-4-27 18:13:47 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-4-27 13:52
: V3 Y2 J8 p$ Y7 G1 z; U死咯,中放系自己网盘到添,下得多唔知百度会唔会警告我,都系设定个期限先 ...

5 X$ @/ }* _- [+ [  E$ M: s下載太多會出事?

shiraishi 发表于 2023-4-27 18:43:25 | 显示全部楼层
几时出全国大赛

ikey9090 发表于 2023-4-27 19:40:44 | 显示全部楼层
居然有粤语版,犀利。以前最多见过台湾版