星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[管理投诉] 求助,我多年前用的账号禁止访问

he052492 发布于2021-10-12 06:57 2216 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
守护星 发表于 2021-10-14 16:05:16 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-12 19:24
& z; k, i+ O9 o7 `4 {6 I9 V甘系因为你以前没有点发力,没有留下太多可继承的战绩( G$ P& _9 e/ q
8 M9 w; g4 M  B2 f- I$ H( K
一批旧会员,星梦储量依然惊人! ...
3 E1 ^3 m$ r) ]5 `
但是也不至于从零开始,我记得发过2个合成资源贴。我之前星梦有2000以上,积分上200

Kiver 发表于 2021-10-14 16:11:08 | 显示全部楼层
守护星 发表于 2021-10-14 16:05& ?8 X* R: K% Q% q8 \
但是也不至于从零开始,我记得发过2个合成资源贴。我之前星梦有2000以上,积分上200 ...
  J, p7 Y" r1 H3 j( t' C6 @
当年停站,都是因为数据库受损!
& |4 i6 {& o: o7 x4 W' s
" s( U* F6 ]  U6 ~$ J& I0 m那么你发的资源贴应该是好后期的了!!

守护星 发表于 2021-10-15 14:22:24 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-14 16:11
! ~' e) C+ \" n0 w* h9 {. L当年停站,都是因为数据库受损!
0 U; z/ Q& M( I" q% j1 O' C1 ?, A
) D/ D, b; f7 g. U那么你发的资源贴应该是好后期的了!! ...
, W2 X- L) N% k! ]2 A/ l0 m3 L
2013-2014年左右算不算后期,这个我也算太清楚

Kiver 发表于 2021-10-15 14:45:21 | 显示全部楼层
守护星 发表于 2021-10-15 14:22
7 W$ c. u" T4 K, y5 |" A& l2013-2014年左右算不算后期,这个我也算太清楚

0 j+ M  [5 K: H十分后期了

mkdi 发表于 2021-10-15 15:19:47 | 显示全部楼层
守护星 发表于 2021-10-15 14:22
% P  k( E3 N3 ?/ f; o$ ~* f2013-2014年左右算不算后期,这个我也算太清楚
- ?2 s2 S) j3 R; u- v0 Z
表示,我第一個賬號都係2014定係2015年註冊嘅都冇咗啦!於是,宜家先註冊過新號

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:36:36 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-10-15 15:19
5 }) }) O8 g2 X  u* {0 V: ~表示,我第一個賬號都係2014定係2015年註冊嘅都冇咗啦!於是,宜家先註冊過新號 ...
4 z) v+ e, |, w5 O" Z! w' W
甘我好彩过你,至少个号仲系度

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:38:14 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-15 14:45
! z+ y; R: {* ^2 J- W* n十分后期了
. x* q& s, ]4 O! W) b1 t
不过我都唔记得,当年几时关左了

Kiver 发表于 2021-10-15 15:42:25 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:381 s5 W6 z0 ~! E5 j! h
不过我都唔记得,当年几时关左了

1 t- {. w; Z! d# w  [理论应该是14年

mkdi 发表于 2021-10-15 16:23:52 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-10-15 15:362 b0 L, I9 c* G5 N
甘我好彩过你,至少个号仲系度

: o3 J# y# u& v$ \% Q& ]你去邊度,都係前輩級人馬來嘅!我呢D後輩嘅,話冇嘅就冇架啦!

守护星 发表于 2021-10-15 16:59:34 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-10-15 15:19
' Y2 k% N9 T2 H2 |5 w/ |( v% r表示,我第一個賬號都係2014定係2015年註冊嘅都冇咗啦!於是,宜家先註冊過新號 ...

7 I) _' p- s1 x( j# w注册时间我2012年,只是白嫖了一年

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 19:38:59 | 显示全部楼层
大島優子 发表于 2021-10-12 23:54
, g- F7 D8 T/ w8 c0 \3 v. j$ T3 i边似你呢d大佬
) t" V& R  h0 @% o9 G8 D
我就识路过唔系大佬啰

勇者罗兰 发表于 2021-10-15 19:40:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-10-15 15:42% S- Q  [" ]8 {5 \
理论应该是14年

% \" L) A, U6 w) v, i我就记得有段时间忙,潜水左几个月,跟住就上唔翻了