[幽默情感] 点解?

oolym 发布于2011-10-13 09:43 9638 次浏览 82 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-10-13 11:17:02 | 显示全部楼层
如果想我幫你上傳封裝版的話,咁你試試片源秒傳或者比種子我$ E1 m, E$ |5 C  X  _' J
不過只系傳MU 115好慢* c0 m, o7 j: E/ l7 w9 E7 i  h; {
漫步雲端 发表于 2011-10-13 10:48

1 V) ~5 A, M; d) A! E. P* ^
7 w8 p( z. z5 K/ m3 C  n, v3 k9 V" k/ k% b' {; x
    我用WMV那个片源,超三话佢中意粗线条唔肯用WMV

基拉杰特 发表于 2011-10-13 11:18:07 | 显示全部楼层
居然唔加inder個名4 L# ?9 X9 s4 @4 B
漫步雲端 发表于 2011-10-13 10:26
1 j' J- D- Y3 P) T: m' u
, A! x* X# V% O& M9 ~, ]8 l
7 O; v$ A# D4 f5 i( f6 o* G: t
    竟然没I酱

chrisrex 发表于 2011-10-13 11:21:59 | 显示全部楼层
如果想我幫你上傳封裝版的話,咁你試試片源秒傳或者比種子我
/ x' _! Q5 ?5 z( h$ O) [不過只系傳MU 115好慢
- s' |0 _: f8 F漫步雲端 发表于 2011/10/13 10:48 AM
5 D0 W; [' k) l- I
( J5 m# M( V* u
其实我想漫步帮我ocr多啲

oolym 发表于 2011-10-13 12:29:38 | 显示全部楼层
纯围观- -+ o2 h# M* e4 ]4 ^, Y0 A4 s+ c
chrisrex 发表于 2011-10-13 10:14
% ~, ~5 y/ s3 |! @# j
- D- I+ |) a7 J, \8 n

1 C; D/ l" C7 Y% F) w- e3 C    hi,超三前辈!晚辈有礼

kevinchan 发表于 2011-10-13 12:47:29 | 显示全部楼层
围观楼主。围观超三

lwj23 发表于 2011-10-13 12:47:44 | 显示全部楼层
点解?
$ h0 l: l1 x5 A+ q5 U唔咪义务性质,无点解。。

kwanyeung 发表于 2011-10-13 13:55:00 | 显示全部楼层
我何德何能. F: K- N# x0 T6 D  x5 R
與爾等齊名  [, B! S$ {4 G1 ~
inber 发表于 2011-10-13 10:48

2 e  z% b5 T) X# X1 P竟然冇你個名,雖然後尾識做加返。

inber 发表于 2011-10-13 14:35:08 | 显示全部楼层
本帖最后由 inber 于 2011-10-13 17:13 编辑 ' ~: t. o& N0 I7 u3 K/ g! ]+ V
竟然冇你個名,雖然後尾識做加返。
/ c4 ?9 R# w! a6 rkwanyeung 发表于 2011-10-13 13:55
# X5 X% h9 l3 h+ R6 R: f6 v8 ?
' |' @5 W9 i# E! L
+ J, t4 Q" [2 a& w
真不愧是ky兄
3 N8 i8 M7 F0 C0 g夠曬霸氣 . Y3 ^1 n1 t( {! @, A
只系一句,就令到樓主加返
" G5 F9 S& ?- Q8 [& D
0 E5 `3 @0 R8 g% H(雖然你回之前樓主己經改左,不過你句嘢可以誇越時間,真犀利)

inber 发表于 2011-10-13 14:40:15 | 显示全部楼层
你唔需要同我比,犀利過我嘅大有人在
% L2 H7 I; B) p: z! A漫步雲端 发表于 2011-10-13 10:57

; Q+ Z4 ]1 H, M4 G# B+ I% l  j% k" I7 G" _2 I

- q1 x) H1 M% f- ^8 A我更加自卑

inber 发表于 2011-10-13 14:42:43 | 显示全部楼层
竟然没I酱
( m( [' g$ h' `8 {* z' s% a基拉杰特 发表于 2011-10-13 11:18
/ V& D, h4 z7 b' m8 G
0 s( j/ D, l/ U0 ^

. q& |- e( J; K% ^% ^" u你打錯/漏字
  y! b9 c$ o8 L7 v0 m2 O! O5 {) x3 G1 z5 r! Z' m. ^0 `( s4 u  u& C
應該係# A& e8 ~2 E/ U
竟然没 基拉杰特

基拉杰特 发表于 2011-10-13 15:00:49 | 显示全部楼层
* Y. n$ y1 Y! u5 w8 O, ]: M
你打錯/漏字 4 L) d8 l6 n2 G/ w- ~  p

2 q, E2 X* u# ~* P8 j應該係" P( h# T3 n5 C
竟然没 基拉杰特9 G1 k% Q$ H$ ]: R. j6 c+ `. R
inber 发表于 2011-10-13 14:42
( o8 @: n+ O. `9 ^/ v# Q3 I, ~+ ]# I

$ u) |; {6 Q) J5 \  @, `$ ?+ |3 x: k, ?  z0 K8 z
    唔使预我,俺打酱油的

101696144 发表于 2011-10-13 17:02:46 | 显示全部楼层
我都在等啊(非常期待)