星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求 波波羅王國

bytepro 发布于2011-9-30 12:39 2539 次浏览 23 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
100社区币
116975683.jpg " |8 Z" f- [; B7 {# d% o. K
4 g, y# A5 N8 _  G0 `& K) x
粵語或是日語都可以

最佳答案

查看完整内容

有星夢嗎 找的很苦的

已有(23)人评论

s0659162 发表于 2011-9-30 12:39:46 | 显示全部楼层
回复  s0659162
+ g& r; ?! d8 z" K7 n6 A* t3 E, u. i6 n4 F) i

" Q0 C1 j- t; F9 c* V9 f  ^    雖然只能線上看
& q7 ]. G5 ^' T/ ^6 W9 T不過無所謂了
& Q# w+ N2 B) _: i7 M感謝你囉
, C6 j- P& E5 p5 v: s, z/ Pbytepro 发表于 2011-10-5 21:59
: s" |3 U( e3 h: w7 B1 h! c( _
有星夢嗎
3 W+ a4 v4 [) i; j( g" H- Z找的很苦的

inber 发表于 2011-9-30 12:49:52 | 显示全部楼层
系唔系哩個?, N% O: O$ R2 {
我未試過下,我睇在100星夢份上去揾下咋
1 u; Y. J5 |) C樓主下到就比100星我
# J6 r( e5 g4 N! c" e4 F* E. @下唔到/無視 嘅就當我透明啦3 L; K+ {2 G# l! H
87D9E6205E0B618B809907D379E72BF191F85D32.torrent (105.64 KB, 下载次数: 9)

基拉杰特 发表于 2011-9-30 12:53:10 | 显示全部楼层
非粤语.200多M,AVI,要不要!100星梦

inber 发表于 2011-9-30 12:57:41 | 显示全部楼层
非粤语.200多M,AVI,要不要!100星梦
' f% v6 Z1 c$ y3 M; K; p1 j基拉杰特 发表于 2011-9-30 12:53
, u! S6 N- @; A& n

' o5 H% U, M. K1 S0 @  d. _" d
! d1 U# v! l' j5 C 有人搶生意
6 }; ?" B3 n2 s* M% ` 前輩出手,我哩啲細嘅根本唔夠班
* \# M) X6 ]! v2 A* U出門去

基拉杰特 发表于 2011-9-30 13:02:47 | 显示全部楼层
有人搶生意. S( o* g& c5 n6 w
前輩出手,我哩啲細嘅根本唔夠班! v" F( P" x0 x3 ?1 l$ H1 U
出門去2 _! S& d, i7 @- L
inber 发表于 2011-9-30 12:57
; {9 D0 [7 B9 h* C
/ G. @3 e* v+ K* |: Z1 |

$ I* W8 v) B7 W7 c    那我退出了,你搞定

chrisrex 发表于 2011-9-30 13:24:53 | 显示全部楼层
我加入得唔得啫?

fd3870 发表于 2011-9-30 15:35:25 | 显示全部楼层
表示围观 战况好似唔系好激烈

inber 发表于 2011-9-30 18:19:27 | 显示全部楼层
回复 5# 基拉杰特
1 m. y+ O6 @. J1 H  j8 p, r+ O. A" A* ~6 b
, l5 C7 U; Y" ^' M, Q
系我講錯嘢,原諒我

qumjl 发表于 2011-9-30 18:41:07 | 显示全部楼层
这个我好喜欢的啊!!!
2 Z; q- p6 h1 g5 y! W. @我在百度的波波罗王国贴吧下嗮了、、、、RM 日语中字///; R/ K6 w* j! t% Y- r7 Q* k
那里有波波罗王国1&2   同时我还玩埋PSP 皮耶多罗王子的冒险~~~  故事无得顶啊!

基拉杰特 发表于 2011-9-30 19:06:53 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
% R0 N, l$ D9 r' e; K$ ~; W) e( I1 E7 m1 [6 W4 q- w" @; h

- M9 W) X& p0 P( v; F系我講錯嘢,原諒我
. e6 ?4 X4 t! r. d- Ninber 发表于 2011-9-30 18:19

! L6 w, ?2 C- G1 z7 P. d) S' j: s, X
# K  i) k/ L( ]9 r# x
    唔关事,你那个好点,所以闪

bytepro 发表于 2011-9-30 21:29:37 | 显示全部楼层
首先感謝各位的幫忙
- `3 Q8 G- e  f3 F( e  {THX!!3 Y  E+ }" R/ t3 F' ?* S0 q0 ^

! n5 |4 v5 v6 L* S3 m9 x; L/ {至於 #2 的種子...
. w4 q$ v6 _$ D& U1 |感謝
# t' [& j9 b  i- p, ]2 ?可惜...沒種了...下不到

12下一页