[社区BUG] 投票贴问题

235795561 发布于2011-8-18 10:57 3521 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
依几日我发现左,好多06年07年噶投票贴已经系被下沉操作左噶了
; Y, v! I, l1 S1 D怀疑不知名人事系度刷贴,一刷就10几二十贴: k& z9 I! t. B3 C, m6 R
依个有无得查出黎噶呢) X2 K3 L3 D  G' l" ?3 O! s1 Q4 I4 |+ p

) f7 n9 x. U6 w0 R* V, j( e. U  T3 ?2 C7 U) X
; G# [2 U9 ^) q2 O) c4 C

评分

kevinchan + 30 重要信息,多谢提醒

已有(27)人评论

基拉杰特 发表于 2011-8-18 11:05:16 | 显示全部楼层
点心好嘢

235795561 发表于 2011-8-18 11:06:25 | 显示全部楼层
点心好嘢; @% b* ~! R* E# {3 P
基拉杰特 发表于 2011-8-18 11:05

. {2 r& |' X  _" U
: k2 z9 i8 A# P9 R5 b" R, r8 U0 t
    我都想去刷下,五知会五会给人查到噶呢

235795561 发表于 2011-8-18 11:11:17 | 显示全部楼层
点心好嘢
; }' h7 `% f8 U4 S# i; |基拉杰特 发表于 2011-8-18 11:05

2 M) D2 L6 e2 U/ G) P! O1 A1 w. o% J: c/ M" J  Q

- h# U! ?! C8 _    你五系版主都可以睇到人地回复左咩贴,点搞噶,我五得噶/ O: @+ u# @6 l7 d' A

, ^1 c' s: ~5 Z5 ~3 V$ F QQ截图20110818111034.png

エツクス 发表于 2011-8-18 11:32:54 | 显示全部楼层
你五系版主都可以睇到人地回复左咩贴,点搞噶,我五得噶
: S! E0 b) K% ~& B) g235795561 发表于 2011-8-18 11:11 AM

0 L, t& q6 b. K" W. g; l) d" t$ i$ s  Q7 H
( ~( r4 W$ j; C! m
    你唔係已经睇到你截嘅图入面有个"回复帖子"咩.....

基拉杰特 发表于 2011-8-18 11:40:16 | 显示全部楼层
我都想去刷下,五知会五会给人查到噶呢7 A& o4 }  Y. F' m0 k
235795561 发表于 2011-8-18 11:06
) [( _; Y: l+ U7 E
0 B, o% |$ U5 D% ]. f
5 P, |0 m" s: p$ f, D
    能查到的

基拉杰特 发表于 2011-8-18 11:40:40 | 显示全部楼层
你五系版主都可以睇到人地回复左咩贴,点搞噶,我五得噶
! R) O7 S7 F& T0 E235795561 发表于 2011-8-18 11:11
& M$ t6 v3 c, _# S% o; @
9 \# W( \! }3 A/ d

4 Y, W$ m, u4 O& i+ H    级数啰

asd123456 发表于 2011-8-18 12:03:18 | 显示全部楼层
回复 3# 235795561
0 s  \5 s% M  T7 b) D9 g2 m1 n5 V' E% h1 }( L' C  X2 r  X, ]/ B
7 ]4 i- u3 O% i  z
    你太菜了.~點睇都唔知

kevinchan 发表于 2011-8-18 12:19:42 | 显示全部楼层
K社快来找出幕后黑手,顶佢唔顺

Kiver 发表于 2011-8-18 12:38:33 | 显示全部楼层
依几日我发现左,好多06年07年噶投票贴已经系被下沉操作左噶了
- Y* f. a/ N5 H, ^  t$ T怀疑不知名人事系度刷贴,一刷就10几二十贴
) z* n8 M0 {7 _. q3 z& b.... X: u% _, a6 o+ T( ?' X; D
235795561 发表于 2011-8-18 10:57
2 [$ Z; L% N) V' P

9 n. O! ]: v9 k9 ~. W& W7 p' ^
3 a$ m0 N9 O# \- u5 S    已经处理掉三个恶意刷投票贴的ID~~~8 i. B. V: m: X7 n2 a
( S7 x8 u* H% w  x+ {. @9 h4 P
ID包括:傅千樹    fate1357    4721369

235795561 发表于 2011-8-18 12:55:56 | 显示全部楼层
你唔係已经睇到你截嘅图入面有个"回复帖子"咩.....1 |, L' y& @' I. }
エツクス 发表于 2011-8-18 11:32

2 }# x  ~8 Q. x* O; c5 W3 g& ]: ~/ o' B7 a7 O. d$ V
- U2 H: v' r& ~& i
    但系我按左,之後显示我无权限甘做呢

235795561 发表于 2011-8-18 12:57:53 | 显示全部楼层
级数啰3 A) E, c; L" q! G) j, [
基拉杰特 发表于 2011-8-18 11:40

5 l* s4 I- M: v3 D- Q5 q& c9 C  m9 U

& i+ U% C. c1 n0 \/ q8 V4 m0 z    要几多级数啊

123下一页