[MV&音乐] 求GUNDMA 0079、Z、ZZ 嘅BGM

lkm337490 发布于2011-8-4 03:28 1833 次浏览 20 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
50社区币
其實我想找的是PS2 遊戲 GUNDAM VS Z GUNDAM  裡面的BGM
( X8 \; i# y* `不過我覺得好像有點強人所難,所以只要是這3套的BGM都可以~ 希望有高手可以幫忙

最佳答案

查看完整内容

回复 17# lkm337490 不用谢,给钱吧,点击我下面的"最佳答案",应该是这样

已有(20)人评论

ruiqukq 发表于 2011-8-4 03:28:54 | 显示全部楼层

% X+ h1 d. a# n* {回复 17# lkm337490 9 d$ @$ @3 G, D
5 f6 U1 Z8 @  S
; J) ]$ Y5 i, y' o# R( Q
    不用谢,给钱吧,点击我下面的"最佳答案",应该是这样

asd123456 发表于 2011-8-4 10:38:35 | 显示全部楼层
遊戲唔系自帶噶咩?

aubert22 发表于 2011-8-4 10:45:38 | 显示全部楼层
BGM啊??有空帮你揾下~~

kental 发表于 2011-8-4 11:23:33 | 显示全部楼层
BGM有几多首都未清楚住喔;得闲帮你搜集下资料再稳;不过等实习项目完左先

lkm337490 发表于 2011-8-4 13:07:13 | 显示全部楼层
回复 2# asd123456  
5 u. ~+ p( b7 h; |3 ]* u! Q7 z' N. m6 [8 G0 c) D$ C( \2 E2 a/ }

/ y7 |2 X5 b; \( ?   PS2的不知道可不可以擷取出來

lkm337490 发表于 2011-8-4 13:07:54 | 显示全部楼层
回复 3# aubert22 8 w* L- l" o  W" [. ^8 }8 Z6 a
4 {/ O; O7 |' @, p) L7 S. ^& D$ `- U
- F, J* i, W6 r% j
   ^_____^ 唔該晒啊

lkm337490 发表于 2011-8-4 13:16:48 | 显示全部楼层
回复 4# kental
$ g( ~/ d+ k8 r: {; v7 q# ]
2 N6 t2 ?% \, `/ l/ {, F5 ^
4 c) ^  y& }% {# T   其實我之前都有好多,不過之後全部整唔見晒,勁傷心。(其實係初中嘅事)8 R( N) v  g8 @6 [, _4 }
而家我搵番晒啲歌,但係BGM就搵極都搵唔到

kental 发表于 2011-8-4 17:15:28 | 显示全部楼层
回复  kental 3 i: n) N6 F% d+ ^; O

2 s6 I# C  z( O. f8 f- r! ?' l! O- U2 d
   其實我之前都有好多,不過之後全部整唔見晒,勁傷心。(其實係初中嘅事)0 r6 y: q: d! ~# R; N
而家我搵 ...$ |3 ?$ x  k* w
lkm337490 发表于 2011-8-4 13:16

/ C5 C8 h% t9 R9 ^3 g2 m: k) X4 y& G$ Y, K0 _  W; q
* p2 _( v* `1 u0 g1 u# s
   原来系甘;我尽量帮啦,我有个同学系高达迷,都迷得几深下;等距实习完帮你问下

aubert22 发表于 2011-8-4 18:54:16 | 显示全部楼层
回复  kental ' L. B" X5 {, Y; g/ |

R3 h4 f: N* c
$ ]: I: ~& s4 C   其實我之前都有好多,不過之後全部整唔見晒,勁傷心。(其實係初中嘅事)4 G' R- S( J* l1 L) `- j
而家我搵 ...
7 _* j& d% E) n8 Q5 Dlkm337490 发表于 2011-8-4 13:16
4 [- R8 T+ _% f1 `$ X6 r0 W2 a2 x
+ B& u! C% A! T0 i3 _; y' j

. d" T: e1 M" k2 y% M4 z( M    竟然有中意高达嘅女性~

qumjl 发表于 2011-8-4 19:23:51 | 显示全部楼层
不如去下高达交响乐啦~里面的都是以高达BGM为蓝本的~~
, `( z" h. p) Y* E$ k# W7 x9 @* V各个作品都有少少~

qumjl 发表于 2011-8-4 19:27:13 | 显示全部楼层
竟然有中意高达嘅女性~2 V. d* z! p% l) B
aubert22 发表于 2011-8-4 18:54
# W- a3 v) ~4 |+ B/ Y. K  O
# U3 L0 v" z8 ~) W+ v' s) M, B

6 D; c  N: @: L, x6 w    条友好有可能是男的啊~~而且可能也是个大number+ O. [, W( a& M8 j
要问点解...我只能说我看头像有点别的感觉

12下一页