[网络应用] 推荐一个中转站~不限流量秒杀MU

jimkyj 发布于2011-8-3 18:19 3725 次浏览 37 位用户参与讨论   [复制分享主题]
エツクス 发表于 2011-8-3 21:59:36 | 显示全部楼层
见过了,多谢先

我冇野讲 发表于 2011-8-3 22:56:50 | 显示全部楼层
回复 5# kevinchan ( s- p2 i4 C4 e1 P# \2 M/ `

2 W! `# n: p* |2 ~3 {8 N
3 d6 s2 K1 z0 l; H/ g$ p5 ]    我这个掂唔掂啊http://www.dreamxt.net/bbs/thread-75478-1-1.html

kevinchan 发表于 2011-8-4 01:33:41 | 显示全部楼层
回复  kevinchan * I- ?5 a6 r6 b, q% Y
/ d! w0 }7 ^2 Q* J- {$ x1 [# }( f) i6 J
1 C  H( _( ^+ Q6 s4 r3 X8 I
    多谢啵,毕竟直接上国外网盘下野不是早上会比较慢,早些时间还10有89被封。貌似 ...
% f9 a/ E5 [* L" d% E9 mjimkyj 发表于 2011-8-3 19:05
( G* @! ~# L! a8 u: ~
6 l( a9 O- b5 N' M

- y: V7 H" H& H) |# Z* @    係啊,前排国外网盘被block,搞到大家都要搵方法下载各大网盘资源,于是发现好多中转站之类的出现了

kevinchan 发表于 2011-8-4 01:35:56 | 显示全部楼层
呢个限流量啊,虽然好用~~畀钱就唔限,抵死~~
; M4 o" v$ g1 w! naubert22 发表于 2011-8-3 20:35

6 ?/ K' B9 R2 u9 O
& @( E" N' ]9 ]7 r6 T
: w+ y* Y  _3 ~5 h3 W' f    原来要畀钱噶?我净係试用过,如果要收费,咁就真係唔使考虑

kevinchan 发表于 2011-8-4 01:36:24 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 3 P4 Q- `+ H1 W. i: K8 q& ~5 w

3 P! F7 w9 j# r; y, ~! S
, _6 n  D* }2 K' G& A9 Z4 z- c    我这个掂唔掂啊" K  E5 u- o. }$ g) Q2 V- W: x
我冇野讲 发表于 2011-8-3 22:56
7 j  K9 N, l- f$ L: n, `
+ F5 i# j* v# M, j5 I
- z$ }. n+ ~0 |# u, `8 {
    得啊,不过有时间限制啩,都唔错噶,依家貌似好多方法,你个个试下都唔错

235795561 发表于 2011-8-4 09:03:37 | 显示全部楼层
试下得五得先

aubert22 发表于 2011-8-4 10:40:02 | 显示全部楼层
原来要畀钱噶?我净係试用过,如果要收费,咁就真係唔使考虑
# b1 L! i% b! l1 |kevinchan 发表于 2011-8-4 01:35
& [' Z5 {# D2 t3 a9 @& x' W/ F

! J# h1 f/ N) T. Z: p; W1 R( k  u" i# d+ C2 q" w
    嗯,我噙日试过了,限流量,虽然都几多下,但限咗之后嘅好耐先可以再嚟~~
, n$ T2 \% K' q5 _0 l1 g付费就应该唔限,不过要畀钱我倒不如直接畀MU~~

kental 发表于 2011-8-4 11:31:04 | 显示全部楼层
貌似之前有介绍过。而且唔止介绍一个哇;雀街发左link啦原来

我冇野讲 发表于 2011-8-4 14:56:53 | 显示全部楼层
回复 17# kevinchan 3 p' |! }- m' w$ j

1 r7 e/ c# L; j) t5 A8 e5 I6 L( n
    你推荐那个是要注册?

kevinchan 发表于 2011-8-4 15:46:07 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
3 b) F' d* d. k2 V  r8 f0 A4 R5 B7 s% y1 j' j, K: L
% I" \- z# C! _- v  Y& d5 H
    你推荐那个是要注册?' c- h! O. @$ n/ u, ]+ Y
我冇野讲 发表于 2011-8-4 14:56
+ B9 A$ ?5 ?( {1 k: ~3 Z
9 a6 ?. t5 @9 X4 B/ e; o

: G4 n6 N- c6 k. N    係啊,你唔见有教程咩?我之前发出嚟嗰个网址

sai999 发表于 2011-8-4 19:37:41 | 显示全部楼层
换ip可以不需等吧

Kiver 发表于 2011-8-5 10:48:16 | 显示全部楼层
我提示一天只可以下一次~~~