[其它更多] 莫非又修改了积分方案

基拉杰特 发布于2011-7-25 09:37 6712 次浏览 80 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-7-25 12:50:34 | 显示全部楼层
我都沒左1000積分

Kiver 发表于 2011-7-25 12:52:56 | 显示全部楼层
我都沒左1000積分# N( O# k  R2 d4 V7 Y5 c$ l
漫步雲端 发表于 2011-7-25 12:50
' }* ^# z( i' K  N
( Z4 k: r) u5 Y$ Q! ]

( c( U! b. C3 ]: K2 x    有无可能吾见甘多啊~!?

漫步雲端 发表于 2011-7-25 12:55:55 | 显示全部楼层
有无可能吾见甘多啊~!?4 o# N4 W  S, @, }+ @. I: ^9 H; ~9 H
Kiver 发表于 2011-7-25 12:52

% O% E8 O% A. C+ ^' o6 @  a/ a
$ o1 E* g3 n5 V" V5 s' U# L8 S0 [+ j' \, B! B' }! {: \+ E0 S; M
我昨日仲有99xx積分,差20幾左右 就1w了 今日得返9000

aubert22 发表于 2011-7-25 13:24:58 | 显示全部楼层
睇下我嘅先~

aubert22 发表于 2011-7-25 13:25:25 | 显示全部楼层
+ x% l4 C! F) V% i1 N0 A( R$ |5 t3 V3 b
嗯,话起我好少留意积分,变无变都唔清楚咯~~不过变我都无乜所谓~

lwj23 发表于 2011-7-25 13:53:27 | 显示全部楼层
有哩回事?!顺便睇下自己积分先~

lovepx 发表于 2011-7-25 14:23:27 | 显示全部楼层
我昨日仲有99xx積分,差20幾左右 就1w了 今日得返9000+ b: w4 R6 X5 E7 R& n  {( B# C
漫步雲端 发表于 2011-7-25 12:55
& x: r3 y5 {- ?
. ^& S" u$ U" S5 n+ t, H5 A4 ~8 T

0 v0 U6 S, ^( ~- a    越换越搞到老会员~报告下~我冇左500积分~

漫步雲端 发表于 2011-7-25 14:29:22 | 显示全部楼层
越换越搞到老会员~报告下~我冇左500积分~! l- I. r: @. N; J5 k9 g
lovepx 发表于 2011-7-25 14:23
) Y9 [5 n3 ]* l' d
+ h/ X& }( k$ f9 o6 J9 |
( W  y: r) U/ h
500啫,慘得我1000# W" s6 L: {5 [" x; }4 d" }# Q: ~
邊個賠償返畀我

lovepx 发表于 2011-7-25 14:46:53 | 显示全部楼层
500啫,慘得我1000
, a5 \+ a" G* e1 B邊個賠償返畀我, F8 m$ S6 `2 L) C% Q1 I
漫步雲端 发表于 2011-7-25 14:29

4 H! w8 h7 J& A+ W/ [
5 _: l2 z- ]) S$ l9 V1 r) X0 B/ }9 ~$ y/ V: ?, W. P% B7 I
    哎~越来越难升级 以后要多啲水

基拉杰特 发表于 2011-7-25 14:51:30 | 显示全部楼层
500啫,慘得我10009 I/ I9 N! Z5 N
邊個賠償返畀我& a" |( v- L1 A0 I) Q
漫步雲端 发表于 2011-7-25 14:29

3 m! k: m8 @4 w9 X* c, ]( j. i
5 {: c. p4 [3 B$ B. }& I) F0 B2 {2 d( z/ r6 U. m; b
    我都是,搞到级都降了

inber 发表于 2011-7-25 14:53:07 | 显示全部楼层
哎~越来越难升级 以后要多啲水* Q' S! t! J6 q. w; W; W
lovepx 发表于 2011-7-25 14:46
, |. U' A+ W' _. ~
雖然睇落你地系降左級7 `$ s* W" J& F5 f0 c3 f8 j
但事實上系升左級

digicat 发表于 2011-7-25 14:53:38 | 显示全部楼层
唔系呱?自动降级?