[电视电影] 再次招人幫手合 小魔女doremi 第2部

wulove 发布于2011-7-17 18:59 4000 次浏览 44 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
1社区币
合第2部...............  u8 C* y. D5 j% M. ^
不知還有人可以幫手嗎??
& Z$ ^, s. d# K) a6 U; u( g- `+ I' r. Z4 w$ F( Q- _& j- ~  @
星梦方面 比得起既話 我一定比(又係呢句呵呵)
$ {& N+ U5 Q$ n& b因為只差第2季就齊全.............
/ z2 e6 h$ U! k3 {6 @6 R2 ~  }
6 L" f/ |1 D, H5 [) A3 A有冇愛doremi 的人呢.......

已有(44)人评论

murphy 发表于 2011-7-17 19:03:13 | 显示全部楼层
爱莫能助.....可以帮你上传..

wulove 发表于 2011-7-17 19:06:25 | 显示全部楼层
回复 2# murphy
4 v4 E. t0 L: U+ N( t, }+ T. j  T: L3 H
' d( X+ A  O* v7 k. @1 h  m! S# v9 m% L
    我知 你有幫漫步兄上傳.......

inber 发表于 2011-7-17 19:11:01 | 显示全部楼层
7 }6 T# g. a2 d
" i% h( C  i4 g' T$ e; i等青雲兄現身$ ^& b2 V" c" q/ \
/ ^3 D( ^! S* F  P6 @' o
喺啵
! T/ M. C) Y* Y5 k' L. F6 f4 Z8 e% W我記得樓主識合成,點解唔自己合
1 K- M6 q5 i) T( N5 j1 m' u) x(我記得之前問過的)

maplep 发表于 2011-7-17 19:16:59 | 显示全部楼层
我准备了青雲刀等青雲兄

huang 发表于 2011-7-17 19:59:46 | 显示全部楼层
鸟对星梦完全没有兴趣,忙

李嘉明 发表于 2011-7-17 20:31:48 | 显示全部楼层
回复 3# wulove
. g  r7 k; a8 @& L合一部,才1星夢。少了點吧人是貪心的哦!
! S. k/ W* n6 l" W. C1集1星夢還勉強說過去。

inber 发表于 2011-7-17 20:52:01 | 显示全部楼层
回复  wulove
) o; q$ @. O3 ^' X合一部,才1星夢。少了點吧人是貪心的哦!. q1 s* y3 b; {( s+ S
1集1星夢還勉強說過去。, c3 B# S4 O$ m+ t; g1 W- Q& L3 r
李嘉明 发表于 2011-7-17 20:31

% S% n' Z* f2 C" [5 }- P8 q6 @$ `

) F7 [, M8 I5 [0 x4 b. b系唔系啊+ Q' r- _- V9 o& U/ v4 `
1集1星夢嘅話: f5 ~' ]: E+ n
我代樓主請你合又點話

李嘉明 发表于 2011-7-17 21:03:25 | 显示全部楼层
回复 8# inber 3 B* y  |6 M# K0 @
如果你提供音頻與視頻的話。音頻質量要48000Hz,盡可能要音質好

inber 发表于 2011-7-17 21:10:02 | 显示全部楼层
回复  inber , _) ]5 {. a' W' P" s
如果你提供音頻與視頻的話。音頻質量要48000Hz,盡可能要音質好
5 g7 x! v' R1 W  d. S李嘉明 发表于 2011-7-17 21:03
' e& N& T" `$ s* M9 K

0 h$ a" t1 R! f( }, G( v) ~- h' ^, |7 I
我估只系得44100Hz
+ Q+ ?3 ^7 S/ x7 I音頻等樓主比$ \' N- T4 i2 h$ R" t6 I) U

. y" R  P& x9 Q5 M) C8 s/ c不是我求檔/ C6 v9 J% p3 g& x  L( Q6 e/ o
所以一切交給樓主決定( v% I$ u" ^; Q8 h! {" m7 c
如果樓主決定由你合  n$ s; c' l0 P0 _
而你又合曬嘅
4 U3 Y. w& _& a  ?% _
我就轉賬相等於 該集數嘅星夢比你吧

kevinchan 发表于 2011-7-17 21:10:44 | 显示全部楼层
回复  wulove
: e  m  }! T( |# |2 ~合一部,才1星夢。少了點吧人是貪心的哦!
. L, L9 c/ @5 o7 I4 D1集1星夢還勉強說過去。
8 M9 x* z: x+ W李嘉明 发表于 2011-7-17 20:31
; b& S8 C, f. I+ c

8 O' e5 x& i% o! F3 I+ b3 H' c4 J, h+ ~+ @
    引用樓主句話
星梦方面 比得起既話 我一定比
樓主話畀得起就比,你可以同佢議價

inber 发表于 2011-7-17 21:13:39 | 显示全部楼层
引用樓主句話樓主話畀得起就比,你可以同佢議價! Z0 r; d" t+ \2 ~1 m$ o. ]
kevinchan 发表于 2011-7-17 21:10
) ?4 x: P& S- Q' Z, T8 C: J
% A% g& J- w& j8 c: t1 Y3 i

( Y9 i/ @  z" H$ _% ]: B* O* U 雀仔你咩都講曬出黎6 Z# _6 I7 S7 Y5 X; i9 ?  A( h
咁就唔好玩啦

1234下一页